Raluka: ”Dacă nu aș fi cheltuit aiurea, acum eram departe rău de tot. Am cheltuit tot ce am avut”

18.07.2020, 10:19
Raluka: ”Dacă nu aș fi cheltuit aiurea, acum eram departe rău de tot. Am cheltuit tot ce am avut”
Raluka: ”Dacă nu aș fi cheltuit aiurea, acum eram departe rău de tot. Am cheltuit tot ce am avut”

Cântăreața Raluka a mărturisit că banii nu țin prea mult la ea. Vedeta a explicat și pe ce a cheltuit banii.

Raluka și-a investit toți banii câștigați din muzică și proiectele de televiziune.

”Dacă nu aș fi cheltuit aiurea, acum eram departe rău de tot. Am cheltuit tot ce am avut. Am o familie extrem de numeroasă pe statul meu de plată și n-am cum să țin banii. În plus, mai am patru câini imenși, care nu sunt tocmai ușor de întreținut. Mai am și tot felul de chestii pe care îmi place să le fac. Așa că la mine nu prea stau banii”, a declarat Raluka pentru libertatea.ro.

”Nu se fac milioane de euro din muzică”

Cântăreața a explicat că din muzică nu se fac atât de mulți bani precum crede lumea.

”Artiștii din România nu fac atât de mulți bani pe cât crede românul. Nu se fac milioane de euro din muzică”, a mai declarat Raluka pentru sursa citată mai sus.


Nu face reclamă la produse pe care nu le-a testat

”Eu nu prea fac reclamă la chestii în general, mai fac recomandări oamenilor, dar lucruri pe care la rândul meu le plătesc. Cum le-am recomandat tuturor prietenelor mele creme pe care le folosesc pentru ten. Eu am avut probleme cu tenul toată viața și am recomandat abia după ce m-am convins că sunt cele mai bune din lume. Nu am stat să le postez. Sunt foarte multe lucruri pe care eu le plătesc și le recomand”, a mai spus artista.

A câștigat ”Asia Express”

Raluka a fost una dintre vedetele care au participat în primul sezon al show-ului ”Asia Express”, difuzat de postul de televiziune Antena 1. Aceasta a făcut echipă cu buna ei prietenă, cântăreața Ana Baniciu. De altfel, cele două au ieșit învingătoare în finala primului sezon al concursului ”Asia Express”.

citește și...