Raluca Zenga, declarații surprinzătoare despre mariajul cu Walter: ‘Mi-a iertat multe și este mult mai înțelept decât mine’

09.10.2020, 09:43
Raluca Zenga, declarații surprinzătoare despre mariajul cu Walter: 'Mi-a iertat multe și este mult mai înțelept decât mine'
Raluca Zenga, declarații surprinzătoare despre mariajul cu Walter: 'Mi-a iertat multe și este mult mai înțelept decât mine'

Raluca și Walter Zenga au decis să o ia pe drumuri separate după 15 ani de mariaj. Antrenorul a mărturisit, într-un interviu pentru Click!, că vinovată de separare este soția lui. Cei doi s-au căsătorit în mai 2005, însă acum se pregătesc de divorț. Soții Zenga au împreună doi copii, pe Samira şi pe Walter jr.

Raluca Zenga nega că s-a despărțit de Walter

În ultimele șase luni, Raluca Zenga a locuit în Dubai, alături de cei doi copii, în vreme ce Walter Zenga a fost nevoit să locuiască în Sicilia, Italia, acolo unde a antrenat de la începutul anului echipa Cagliari din seria A.

Deși se zvonea de ceva timp că sunt probleme în mariajul lor, Raluca Zenga afirma, într-un interviu pentru VIVA!, în luna iunie a acestui an, că mariajul cu Walter merge ca pe roate. Cu toatea acestea, ea a declarat că au trecut prin momente critice în relație, de cele mai multe ori din vina ei.

‘Cu trecerea anilor, mariajul parcurge mai multe faze – ne schimbăm noi ca oameni, traversăm etape personale complicate, momente de criză și confuzie, dar, atâta vreme cât reușim să păstrăm complicitatea și intimitatea în cuplu, comunicând mereu, împărtășindu-ne atât reușitele, cât și eșecurile, eu zic că și într-o căsnicie modernă te poți bucura de succes și longevitate!

Cât despre gelozie, acum, că am scăpat de excesul nesănătos de care am suferit mulți ani la rând, îmi dau seama că este o adevărată otravă a sufletului. Curios, în cazul meu, partea toxică a geloziei a dispărut complet la nașterea primului nostru copil, Samira. A fost ca și cum o povară uriașă mi se ridicase de pe umeri și am putut vedea lucrurile mult mai limpede, fără a mă mai tortura cu scenarii imposibile din cauza geloziei. E bine, deci, că există vindecare!’, spunea Raluca Zenga, pentru VIVA!

‘El mi-a iertat multe și este mult mai înțelept decât mine în multe aspecte. Am impresia că, în relația cu mine, el a avut de-a face de multe ori cu un copil capricios și răsfățat, dar a dat mereu dovadă de tact și răbdare și m-a iubit pentru exuberanța și energia mea’, mai adăuga aceasta.

Walter Zenga a confirmat despărțirea de Raluca

De aproape două luni, Walter Zenga s-a întors în Dubai și a depus deja actele de divorț. În plus, s-a mutat singur apartament închiriat în Dubai. Se pare că relația lor s-a deteriorat încă din 2019.

‘Ceea ce a apărut în ultimele zile în mass-media, cu privire la divorţul familiei Zenga, este adevărat! Nu mi-aş fi dorit ca eu şi soţia mea să ajungem în acest punct, însă viaţa este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări! Eu şi soţia mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relaţiile dintre noi s-au răcit, atât din cauza distanţei dintre noi, creată şi de jobul meu de antrenor, dar şi pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie!’, mărturisea Walter Zenga, pentru Click!

 

citește și...