Raluca Tănase, dur criticată în mediul online. „Vai, nu a mai rămas nimic din ce ai fost”. Cum a răspuns vedeta

23.02.2022, 16:14
Raluca Tănase, dur criticată în mediul online. „Vai, nu a mai rămas nimic din ce ai fost”. Cum a răspuns vedeta

Raluca Tănase a stârnit un adevărat scandal după ce a postat pe contul ei de socializare o poză. Fanii au criticat-o dur și i-au reproșat că s-a desfigurat, în urma intervențiilor estetice de la nivelul feței. „Vai, nu a mai rămas nimic din ce ai fost”, este un comentariu lăsat de unul dintre fani pe contul de Instagram.

Raluca Tănase s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a dedicat zonei de business, alături de sora ei. Cele două merg des în Dubai, unde au investit în imobiliare. Chiar dacă cele două surori nu duc lipsă de bani, Raluca a fost recent dur criticată în mediul online.

Ultima postare a Ralucăi Tănase a generat critici acide în mediul online. Fanii vedetei au constatat că artista s-a schimbat extrem de mult și a acuzat-o că a apelat la intervenții estetice.

Raluca Tănase, criticată că a exagerat cu intervențiile estetice

„Doamne, dar ce modificată ești la față!”,„Parcă nu mai ești tu, nu exagera cu transformările”, „Tu ești?”, „Și chiar erai drăguță”.

„Blond îți stătea mai bine” sau „Vai, nu a mai rămas nimic din ce ai fost”, sunt o parte din comentariile lăsate de fani pe contul de Instagram.

Raluca Tănase a reacționat și a vorbit pentru click.ro despre înfățișarea sa.

„Am îmbătrânit, ce mai vreți?! Aberații”

„Astea nu sunt decât niște aberații! Nici nu mă chinui să comentez așa ceva, pentru că mă intorc în trecut și nu am de ce! Lucrurile astea nici măcar nu mai sunt de interes, sunt unii oameni care au rămas în era aceea!

E firească transformarea mea pentru că am îmbătrânit! Ce vreți? Fac 37 de ani, nu am cum să mai fiu la fel! Eu m-am lansat în show-biz la 7 ani! Ați vrea să arăt la fel? Nu e nici măcar real ce s-a spus cu intervențiile la nivelul feței!”, a declarat Raluca Tănase, în exclusivitate, pentru Click!

Sora Denisei Tănase are acid hialuronic în buze, implanturi cu silicon și sprâncenele tatuate. În plus, are fațete dentare .

„Am observat că la televizor nasul se vede mai mare decât e el în realitate. Apar în diferite emisiuni de televiziune şi acolo mă văd cei care mă invită la concerte. Nu vreau să creadă că am nasul mai mare decât e el.

Mi-am dorit un nas mai mic şi doctorul mi-a rezolvat problema. Am fost la el după ce Denisa, sora mea, şi-a micşorat buzele în cabinetul dumnealui.

Am fost cu ea şi am văzut la clinică fete care s-au operat şi mi-au plăcut rezultatele. Am făcut operaţia, nici nu le-am spus părinţilor, Denisa i-a informat abia după operaţie”, spunea vedeta în urmă cu câțiva ani pentru click.ro.

citește și...