Raluca Tănase, dezvăluiri despre nunta de lux a surorii sale! Roșcata a prins buchetul de mireasă

29.06.2021, 15:14
Raluca Tănase, dezvăluiri despre nunta de lux a surorii sale! Roșcata a prins buchetul de mireasă
Raluca Tănase, dezvăluiri despre nunta de lux a surorii sale! Roșcata a prins buchetul de mireasă

Denisa Tănase, jumătatea trupei Bambi, s-a cununat religios cu omul de afaceri Mircea Brânzei, la mijlocul lunii iunie. Fericitul eveniment a avut loc la un hotel-castel de cinci stele, de lângă Nisa, pe Coasta de Azur.

La nuntă au participat familiile mirilor și prietenii apropiați. Sora Denisei, Raluca Tănase, a dezvăluit că a prins buchetul de mireasă și speră să aibă parte de o nuntă la fel ca sora ei.

Raluca Tănase speră să se mărite cât mai curând

Nunta s-a desfășurat în aer liber, într-una dintre grădinile hotelului, care oferea o vedere spectaculoasă către Saint-Jean-Cap-Ferrat.

“A fost superb. A fost un eveniment discret, în familie, așa cum și-a dorit ea. M-am abținut cu greu să nu plâng. Am prins buchetul, mi-am și scris numele pe talpă. Mi-aș dori să mă mărit și eu în Italia, pe coasta Amalfi. A avut un preot român care a oficiat ceremonia. Mai emoționat a fost cumnatul meu, Mircea, n-am văzut bărbat așa emoționat în viața mea. La masă s-au servit delicatese: pui, fructe de mare pregătite de cei de la restaurantul de acolo”, a declarat Raluca Tănase, la “Teo Show”.

Denisa Tănase a mai fost căsătorită

Denisa Tănase și Mircea Brânzei sunt împreună din 2017. Blondina a mai fost căsătorită cu medicul Cornel Brotac, de care a divorțat în 2015.

”Am divorţat pentru că soţul meu nu era de acord cu cariera mea. E greu ca un om să se obişnuiască cu asemenea lucruri. Îşi dorea să petrec mai mult timp acasă. Meseria mea nu mă lăsa să fac toate lucrurile astea. Ţinând cont că relaţia noastră se degradase în timp, mi-a fost teamă să fac un copil. S-a aşteptat ca eu să renunţ la ce făceam. Am încercat şi varianta asta, să stau acasă toată ziua, dar nu eram fericită. Niciodată nu am ajuns la un numitor comun. Când mai mergeam în vacanţă, eram mereu cu părinţii lui. Mă detaşasem de ai mei…”, povestea Denisa Tănase, în trecut.

citește și...