FOTO. Denisa Tănase s-a măritat în mare secret, în Franța! A strălucit la nunta cu Mircea Brânzei

18.06.2021, 22:19
FOTO. Denisa Tănase s-a măritat în mare secret, în Franța! A strălucit la nunta cu Mircea Brânzei

Denisa Tănase, jumătatea trupei Bambi, s-a măritat în mare secret cu alesul inimii sale, omul de afaceri Mircea Brânzei. Evenimentul a avut loc la Nisa, într-o locație de vis de pe Riviera Franceză, mai exact la un hotel de cinci stele.

Denisa Tănase de la Bambi s-a căsătorit pentru a doua oară. Solista și-a organizat propria nuntă, în mare secret, departe de ochii curioșilor.

Denisa Tănase și Mircea Brânzei s-au căsătorit la Nisa

Cântăreața și Mircea Brânzei și-au unit destinele într-o locație superbă de pe Riviera Franceză, Chateau de la Chevre d’Or.

Printre invitații de seamă s-au numărat fosta știristă Daiana Anghel, și soțul ei, Sorin Gonțea, dar și familiile mirilor. Sora miresei Raluca Tănase, a publicat pe rețelele de socializare mai multe imagini de la nuntă.

Pentru ziua cea mare, Denisa Tănase a îmbrăcat o rochie albă de mireasă, simplă, creație a designerului Ana Radu.

Denisa Tănase a mai fost căsătorită

Denisa Tănase și Mircea Brânzei sunt împreună din 2017. Blondina a mai fost căsătorită cu medicul Cornel Brotac, de care a divorțat în 2015.

”Am divorţat pentru că soţul meu nu era de acord cu cariera mea. E greu ca un om să se obişnuiască cu asemenea lucruri. Îşi dorea să petrec mai mult timp acasă. Meseria mea nu mă lăsa să fac toate lucrurile astea. Ţinând cont că relaţia noastră se degradase în timp, mi-a fost teamă să fac un copil. S-a aşteptat ca eu să renunţ la ce făceam. Am încercat şi varianta asta, să stau acasă toată ziua, dar nu eram fericită. Niciodată nu am ajuns la un numitor comun. Când mai mergeam în vacanţă, eram mereu cu părinţii lui. Mă detaşasem de ai mei…”, povestea Denisa Tănase, în trecut.

citește și...