Raluca Podea, despre problemele cu care s-a confruntat fiul ei. ”A făcut două operații ca să fie salvat”

20.01.2021, 16:20
Raluca Podea, despre problemele cu care s-a confruntat fiul ei. ”A făcut două operații ca să fie salvat”
Raluca Podea, despre problemele cu care s-a confruntat fiul ei. ”A făcut două operații ca să fie salvat”

Raluca Podea a explicat cu ce probleme de sănătate s-a confruntat fiul ei, David, care a trecut prin momente dificile.

Raluca Podea este mama unui băiat adolescent, David, care are 13 ani. Fiul Ralucăi Podea a avut probleme de sănătate și era să moară în urma unei operațiii de apendicită. ”Acum câteva luni, David a făcut apendicită. L-am dus la un spital privat, dat fiind faptul că eram în plină pandemie. În urma primei intervenții laparoscopice au intervenit complicații, așa că a trebuit să mai fie operat încă o dată. A făcut două operații ca să fie salvat. Copilul era să moară de la o banală operație de apendicită”, a declarat Raluca Podea pentru click.ro.

Blonda a plătit 10.000 de euro pentru intervențiile suferite de fiul ei. „Mi-am vândut mașina și, cu ce mai aveam de la MasterChef (n.r. concurs la care ea a participat), aștia au fost banii!”, a mai spus Raluca Podea pentru sursa mai sus-menționată.

Raluca Podea a divorțat de tatăl copilului ei

 

Raluca Podea a vorbit, la o emisiune de televiziune de la Pro TV, despre cum l-a crescut pe fiul ei, David.

”Am divorțat de tatăl lui David când avea un an și opt luni. Am rămas de dragul copilului într-o relație foarte ok și cred că suntem civilizați, atâta timp cât pentru copilul meu am făcut niște sacrificii. Nu am vrut ca pe parcursul creșterii lui să aibă tot felul de frustrări, adică se pot întâmpla astfel de lucruri”, a dezvăluit Raluca Podea.

Vedeta a afirmat că este foarte mândră de fiul ei, David, care în prezent studiază canto clasic. ”El studiază acum, face canto clasic și mă bucură foarte mult, pentru că a trecut de la popular la clasic. Și sunt mândră de el, mă face fericită. Cântă prin casă, prin baie. Dintotdeauna mi-am dorit să am un iubit sau un soț pe care să-l aud cum cântă prin baie și așa e David, copilul meu”, a adăugat Raluca Podea.

citește și...