Raluca Pastramă are un nou iubit după divorțul de Pepe! Cine este bărbatul care i-a furat inima

26.08.2021, 09:45
Raluca Pastramă are un nou iubit după divorțul de Pepe! Cine este bărbatul care i-a furat inima
Raluca Pastramă are un nou iubit după divorțul de Pepe! Cine este bărbatul care i-a furat inima

E oficial! Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, și-a refăcut viața la nici șase luni de la divorțul de solist. Se pare că bruneta este extrem de îndrăgostită, iar relația devine din ce în ce mai serioasă. 

Cancan.ro a publicat primele informații despre identitatea bărbatului cu care se iubește Raluca Pastramă. Bruneta formează un cuplu cu Ibrahim, bărbatul care a ajutat-o să treacă peste divorțul de Pepe.

Raluca Pastramă are un nou iubit după divorțul de Pepe

Ibrahim este de origine arabă și are 27 de ani. În plus, el provine dintr-o familie bogată care deține mai multe afaceri la noi în țară. Conform sursei citate mai sus, relația de iubire a celor doi nu ar fi la început, dacă ar fi să ne luăm după imaginea în care Raluca apare cuibărită în brațele lui Ibrahim.

„Singura persoană din viața mea care m-a făcut să fiu cel mai împlinit și fericit om din lumea asta. Te iubesc, Raluca mea!” , este mesajul scris de actualul iubit al Ralucăi Pastramă, pe rețelele de socializare.

În urmă cu șase luni, Pepe anunța că s-a despărțit de mama fiicelor sale, Raluca Pastramă. Cea care a intentat divorțul de Pepe a fost Raluca Pastramă, însă cei doi nu au detaliat care a fost motivul separării. După despărțirea de Raluca, Pepe și-a asumat relația cu Yasmine, o tânără make-up artist în vârstă de 26 de ani.

‘Raluca a pus punct. Cumva, viața mea de acum este suma tuturor întâmplărilor din viața mea. Am înțeles ceva din fiecare etapă a vieții mele. Nu mi-aș fi dorit să divorțez. Acum, de Raluca, nu de Oana. Vorbim de copii, de familie. În momentul ăla nu înțelegeam de ce se întâmplă. Dacă aș fi făcut altfel, aș fi avut de tras foarte mult. Mulți m-au acuzat în trecut că de ce am fost atât de calm. Am tras aer în piept și am zis că de acum sunt singur’, a declarat Pepe, la Xtra Night Show.

Raluca a decis să divorțeze de Pepe

Raluca Pastramă a mărturisit cum a fost pentru ea perioada de după divorțul de Pepe.

‘Eu am pus punct. Lucrurile nu mai funcţionau de foarte mult timp în căsnicia noastră şi m-am gândit foarte bine la ce e de făcut. Am luat greu acea decizie, dar, odată luată, nu a mai fost cale de întoarcere. Fiecare dintre noi avem acum viaţa noastră dar, aşa cum am mai spus-o, noi avem împreună doi copii minunaţi, care se vor bucura mereu de toată căldura şi de toată atenţia noastră! Trebuie să învăţ din greşeli, fiindcă am înţeles că poţi face greşeli şi la 40, şi la 50 de ani, şi mai târziu. Şi apoi trebuie să înveţi să le accepţi!’, a mai adăugat fosta soție a lui Pepe.

citește și...