Raluca Moianu, despre divorțul de cel care i-a fost soț. ”Probabil că destinul meu era să am grijă de el până în ultimul minut”

12.05.2022, 16:08
Raluca Moianu, despre divorțul de cel care i-a fost soț. ”Probabil că destinul meu era să am grijă de el până în ultimul minut”
Raluca Moianu, despre divorțul de cel care i-a fost soț. ”Probabil că destinul meu era să am grijă de el până în ultimul minut”

Fosta vedetă de televiziune Raluca Moianu, în vârstă de 52 de ani, a vorbit despre cel care i-a fost soț, Marrius Ancuța, care a încetat din viață în urmă cu câțiva ani. ”Ne-am împăcat şi viaţa noastră a continuat și, deşi pare o poveste tip telenovelă, probabil că destinul meu era să am grijă de el până în ultimul minut”, a declarat aceasta.

Raluca Moianu este cunoscută telespectatorilor grație emisiunii ”Iartă-mă”, pe care a moderat-o în anii 2000 și care s-a bucurat de mare succes.

Raluca Moianu a fost căsătorită cu Marius Ancuța, din mariajul lor rezultând o fată, Mara. În anul 2018, soțul Ralucăi Moianu s-a stins din viață, după o luptă cumplită cu cancerul. Marius Ancuța a murit la doar 50 de ani.  Despre cel care i-a fost partener de viață și de care a divorțat în anul 2013 a făcut fosta vedetă declarații pentru okmagazine.ro.

Raluca Moianu, despre divorțul de cel care i-a fost soț. ”Aveam nevoie de o pauză ca să ne dăm seama că, de fapt, ne iubim”

Raluca Moianu a explicat care au fost motivele care au dus la divorțul de Marius Ancuța: ”Cumva, cred că ne îndepărtasem un pic şi aveam nevoie de o pauză ca să ne dăm seama că, de fapt, ne iubim. A fost doar un break. Ne-am împăcat şi viaţa noastră a continuat și, deşi pare o poveste tip telenovelă, probabil că destinul meu era să am grijă de el până în ultimul minut. A fost foarte complicat momentul în care s-a îmbolnăvit şi lunile acelea în care Mara l-a văzut, practic, stingându-se”.


Întrebată dacă s-a vindecat după pierderea suferită, fosta vedetă TV a răspuns: ”Nu ştiu… Mi-a fost foarte greu, pentru că în 2017 a murit tata, care mă iubea foarte mult. El a fost ambasador şi mi-a dat un anumit tip de educație. Și, când simțeam nevoia să-mi acord timp să mă vindec, Mario (n.r. Marius Ancuţa) a fost diagnosticat cu cancer şi, după fix opt luni, s-a prăpădit”.

În ceea ce privește o nouă relație de cuplu, Raluca Moianu a declarat: ”Nu ştiu. Nu cred… M-am înecat în muncă, aşa mi s-a părut mai simplu atunci. Dar acum sunt în echilibru, nu caut ceva. Sunt sociabilă, am prieteni, ies, sunt mare fană board game-uri şi am nişte prieteni cu care joc “Trenuleţe”. Am o viaţă destul de plină, nu mă plâng de singurătate. Dacă e să mai vină cineva în viaţa mea, va apărea, nu trebuie să-l caut eu. Și trebuie să fie un gentleman, altfel nu se poate”.

 

citește și...