Ce mare s-a făcut fiica Ralucăi Moianu. Cum arată frumoasa adolescentă

05.11.2019, 19:36

Fiica Ralucăi Moianu este o domnişoară în toată regula. Mara este elevă în clasa a IX-a la un liceu din Bucureşti şi s-a numărat printre protagonistele unui concurs de frumuseţe. Chiar dacă a luat locul 3, fosta prezentatoare TV a fost mândră de reuşita fiicei sale.

Fosta gazdă a emisiunii „Iartă-mă!’ este foarte mândră de fiica ei, care a luat locul 3 la concursul de Miss & Mister 2019, al Colegiului Naţional I. L. Caragiale, unde Mara este în clasa a noua.

Machiată şi rujată, cu o diademă pe cap, Mara a fost una din cele mai apreciate apariţii.

„22 de tineri frumoși la concursul de Miss&Mister 2019 colegiul național I.L.Caragiale. Frumoasa mea a avut curaj sa se înscrie, a muncit mult sa iasă dansul perfect și și-a ales de la Eli Lăslean o rochie de seară splendidă. Bravo, Mara! Locul 3 în seara asta. Pentru mine tu ești oricum cea mai frumoasă”, a postat Raluca Moianu pe Facebook.

Fiica lui Marius Ancuţa, prima aniversare fără tatăl ei

“Aseară (n.r.:15 ianuarie) au venit prietenii ei cu tort, să-i facă o surpriză, în complicitate cu mama. Ea nu înțelegea de ce nu-i răspunde nimeni la telefon, nu știa că eu vorbesc cu prietenii ei și îi așteptăm. Am avut un an foarte greu. Dar tati o să rămână mereu cu noi. Știm că ne veghează, din Cer. Mara e o fire sportivă, seamănă cu tatăl ei. E un copil bun, știe ce-și dorește, învață bine, dar ca fiecare adolescent are momentele ei, însă ne desurcăm. Mara știe că tăticul nostru e tot timpul cu noi”, a mărturisit Raluca Moianu pentru click.ro.

În anul 2018, soțul Ralucăi Moianu s-a stins din viață, după o luptă cu cancerul. Marius Ancuța a murit la doar 50 de ani, iar suferința a fost extraordinar de mare pentru toată lumea.

“Sunt bine, am un copil şi pentru el sunt bine. Eu sunt o persoană puternică. Mi-a spus înainte să plece că pleacă liniştit că ştie că sunt lângă Mara. Mario nu ar fi vrut să se ştie că este bolnav. La început i s-a spus că este norocos şi am sperat că o să fie bine. După operaţie a făcut o infecţie. Este complicat să dăm vina pe ceva, avem medici foarte buni, am întâlnit oameni foarte buni, dar spitalele sunt îngrozitoare. Este clar că în România este bine să fii sănătos. În luna mai a comentat meciuri, a făcut un efort extraordinar. Cred că singurul lui regret este că ne-a lăsat singure”, a declarat Raluca Moianu pentru “Agenţia Vip”
citește și...