Raluca Lăzăruț, primul interviu după 5 ani de când a părăsit România! Cu ce se ocupă acum fosta prezentatoare tv

30.11.2019, 18:18
Raluca Lăzăruț, primul interviu după 5 ani de când a părăsit România! Cu ce se ocupă acum fosta prezentatoare tv
Raluca Lăzăruț, primul interviu după 5 ani de când a părăsit România!

În 2015, Raluca Lăzăruț a decis să părăsească definitiv România și să se mute în America. Fosta prezentatoare tv are o viață lipsită de griji și îi merge excelent pe toate planurile.

Fosta prezentatoare tv s-a măritat între timp și și-a întemeiat o familie. Ea avea de mai mulți ani o relație cu un afacerist român care locuia deja în SUA.

Raluca Lăzăruț, primul interviu după 5 ani de când a părăsit România!

În prezent, Raluca Lăzăruț locuiește la Chicago. Ea a vorbit în cadrul unui interviu pentru VIVA despre viața departe de România, dar și despre job-ul său.

‘Ideea e că, după ce m-am mutat în America, nu m-am zbătut nicio clipă să continui în televiziune – cred că mi-au ajuns cei 11 ani –, adică puteam să iau un internship la o televiziune de aici, să ajung să iau un entry level job și, efectiv, să o iau de la capăt cu totul.

Poate ajungeam pe la 55 de ani pe sticlă (râde)… sau poate niciodată, dar rămâneam într-un mediu cunoscut, că doar a fost singura meserie pe care am avut-o vreodată. În schimb, m-am zbătut să-mi găsesc un agent, după ce-am testat industria și mi-am dat seama că, fără unul, nu poți să ai decât un hobby în industria asta. 

Am început să lucrez, dar a durat aproape un an de zile până când am reușit să produc destul content pentru a-mi putea face acest CV video, necesar ca să pot trece la pasul următor. În tot acest timp, am făcut și o școală de actorie pe programul Meisner, și un curs intensiv cu o actriță în vârstă, foarte cunoscută în industrie, Brenda Pickleman, care mi-a devenit și mentor ulterior, o tipă extraordinară’, a dezvăluit bruneta.

citește și...