Raluca Bădulescu, replici extrem de acide către o concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

11.02.2020, 11:59
Raluca Bădulescu, replici extrem de acide către o concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”
Raluca Bădulescu, replici extrem de acide

Raluca Bădulescu s-a enervat îngrozitor în platoul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”. Jurata i-a adresat replici extrem de acide unei concurente, după ce aceasta a ținut un discurs. 

Deea Condrea a scos-o din sărite pe Raluca cu discursul pe care l-a ținut în competiție. Concurenta i-a mulțumit juratei pentru că a inspirat-o, însă vedeta s-a enervat imediat. 

Raluca Bădulescu, replici extrem de acide

„Raluca, regina regească, îți mulțumesc din suflet pentru că datorită ție am și eu curaj să ascult manele în public. Înainte le ascultam doar în baie”, a spus Deea. 

Raluca s-a simțit ofensată și i-a dat o replică usturătoare imediat. 

„Diferența între a mă face Cătălin manelistă și a zice tu chestia asta este foarte mare. Tu nu mă cunoști. Nu cunoști nimic despre mine. Roast-uri să faci la tine acasă. […] Tu nu ești atât de interesantă și nici atât de smart și nici atât de funny cum te crezi. Asigură-te că mă cunoști foarte bine până să spui ceva despre mine. […] Am făcut niște școli, am un trecut în spate. […] Pamflet permite-ți cu colegele tale. Nu-ți permiți cu mine pentru că nu mă cunoști și, repet, nu ești atât de grozavă cum te crezi. […] Toți aveți impresia că sunteți foarte deșteptuți, iar eu sunt aia cu păr blond și cu multe gene și cu buze de un kilogram pe care mi le-am pus la televizor. Și mai sunt și proastă”, a declarat, plină de ironie, jurata de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. 

 

citește și...