Maria Ilioiu, eliminată cu scandal de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’! Dezvăluiri dure: ‘Am bătut-o pe Tonciu, dar nu s-a dat la tv’

09.02.2020, 10:08
Maria Ilioiu, eliminată cu scandal de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'! Dezvăluiri dure: 'Am bătut-o pe Tonciu, dar nu s-a dat la tv'
Maria Ilioiu, eliminată cu scandal de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'! Dezvăluiri dure: 'Am bătut-o pe Tonciu, dar nu s-a dat la tv'

Maria Ilioiu a fost prima concurentă eliminată de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’! Plecarea fostei ispite de la Insula Iubirii s-a lăsat cu dezvăluiri șocante.

Maria Ilioiu, eliminată cu scandal de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’!

Roșcata nu a ezitat să o jignească non-stop pe Andreea Tonciu, dar a și bătut-o în cadrul competiției de la Kanal D! Maria Ilioiu a povestit supărată că bătaia dintre ea și brunetă a fost ascunsă de către producție.

Maria Ilioiu a acuzat că ea nu era filmată de fiecare dată când Tonciu o provoca și jignea în culisele emisiunii ‘Bravo, ai stil! Celebrities’! Așa că a trecut la fapte.

Aceasta a recunoscut că a ciufulit-o bine pe Andreea Tonciu, după ce bruneta a făcut-o pe ispită femeie de năravuri ușoare.

‘Da, a fost o bătaie ca în filme între mine și Andreea, mă bucur că am ciufulit-o bine. Am rupt-o pe genunchi, cum nu se aștepta nimeni. Pentru că și-a permis să îmi bage mâna în păr și să mă tragă. Momentul în care o amețită vine și își bagă mâna în părul tău o iei și o dai cu capul de genunchi. Cum e posibil ca acest cap de bețisor folosit vine să-și bage mâna în părul meu.

M-am dus la filmări, și cum eram la machiaj, această Tonciulină m-a făcut prostituată. Această bătaie a fost filmată, dar nu vor da la tv. Eu le-am zis tuturor «Voi știți ce face Tonciu când primește 100 de euro pentru a face sex, ea dă 50 euro rest». Ea a venit și mi-a băgat mâna în păr’, a declarat ea după ce a fost eliminată de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’.

Maria Ilioiu este acum foc și pară pe producătorii de la Kanal D, pe care îi acuză că i-au stricat imaginea la televizor.

‘Eu m-am înscris la această emisiune pentru a vă arăta felul meu de a fi. Eu am venit cu niște dorințe. Această emisiune a fost montată dinainte. Exact după ce am semnat contractul au fost sunați de o altă emisiune care a fost frustrată că eu nu am vrut să mai particip la edițiile viitoare, directorii fiind prieteni de familie. Ei le-au spus că mă scoată prima din emisiune să mă facă de râs.

Am aflat că Kanal D era montată pe mine să mă scoată cât mai nasoală, să-mi terfelească imaginea. Eu aveam contractul semnat că nu aș mai fi mers. A trebuit să merg că altfel m-ar fi dat în judecată. Ei au vrut să mă scoată tot ce-i mai rău, tot ce e Andreea – mahala. Cel mai mizerabil în această emisiune mi se pare montajul’, a mai adăugat ea, într-un video publicat pe Youtube.

citește și...