Raluca Bădulescu a fost colegă de școală cu Adi Minune. Ce amintiri are din acea perioadă

02.10.2020, 09:48
Raluca Bădulescu a fost colegă de școală cu Adi Minune. Ce amintiri are din acea perioadă
Raluca Bădulescu a fost colegă de școală cu Adi Minune. Ce amintiri are din acea perioadă

Raluca Bădulescu a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute din trecutul său. Vedeta a dezvăluit că în școiala generală a fost colegă cu binecunoscutul Adi Minune.

Raluca Bădulescu, jurata de la emisiunea ”Bravo, ai stil”, de la postul de televiziune Kanal D, și-a amintit de vremea când era elevă. Aceasta a dezvăluit, pentru libertatea.ro, că în școala generală a fost colegă de clasă cu binecunoscutul interpret de manele Adi Minune. De altfel, vedeta susține că toți colegii săi de școală au fost foarte ok.

”Eu nu am fost niciodată timidă. Am avut colegi mișto în școala generală și în liceu. În școala generală, spre exemplu, am fost colegă cu Adrian Minune. Am fost în aceeași clasă. Eram foarte mișto. Nu copiam unul de la altul, dar eram un grup mai mare și ne făceam temele împreună”, a mărturisit Raluca Bădulescu.

Cei doi se înțelegeau foarte bine și se vedeau și în timpul liber.

”Atunci aveam telefon fix și ne sunam între noi. Până când mama mi-a pus lacăt, ca să nu mai sun toată ziua. Nu știu dacă mai ține minte cineva cum era pe vremea aia, dar erau telefoane cu rotiță și părinții puneau un lacăt ca să nu mai poți forma numărul de telefon”, a mai spus vedeta.

Raluca Bădulescu: ”Am prins vremuri foarte frumoase”

Deși a făcut școala în perioada comunistă, Raluca Bădulescu afirmă că acea perioadă a fost una foarte frumoasă pentru ea. Vedeta își amintește cu mare drag de acele vremuri.

”Noi am făcut școala generală pe vremea lui Ceaușescu, făceam grupuri pe acasă, pe la cineva, adică nu era ca acum, cu online-ul. Am prins vremuri foarte frumoase. Și liceul l-am prins, primii doi ani, tot pe vremea lui Ceaușescu”, a mai declarat Raluca Bădulescu pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...