Radu Ștefan Bănică și Liviu Vârciu s-au contrat la ‘Te cunosc de undeva’! Asta nu s-a văzut la tv

22.03.2021, 18:37
Radu Ștefan Bănică și Liviu Vârciu s-au contrat la 'Te cunosc de undeva'! Asta nu s-a văzut la tv

Radu Ștefan Bănică și Liviu Vârciu au avut un schimb de replici în timpul ultimei gale de la ‘Te cunosc de undeva’. Se pare că cei doi nu au fost mulțumiți de punctele obținute de la ceilalți colegi. 

Radu Ștefan Bănică și Liviu Vârciu s-au contrat în culisele emisiunii de la Antena 1, însă imaginile nu au fost difuzate la tv.

În ediția de sâmbătă, 20 martie, fiul lui Ștefan Bănică s-a costumat în Kenny Loggins, iar Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au intrat în pielea lui Ottawan.

Radu Ștefan Bănică și Liviu Vârciu, schimb de replici

Gala cu numărul 7 din cadrul emisiunii ‘Te cunosc de undeva’ a fost una surprinzătoare și a adus pe scenă cele mai spectaculoase personaje ale anilor `80, însă echipa formată din Liviu și Andrei a fost cea câștigătoare.

Se pare că Radu Ștefan s-a numărat printre cei care a acordat cele 5 puncte Cristinei Vasiu, lucru care nu a fost pe placul celor doi artiști.

“Vrem să vă mulțumim din suflet pentru premiu. Cine a avut inspirația și pregătirea necesară, cum este Ozana, Andreea, Aurel, Cristi.”, a spus Liviu Vârciu.

Următoarea în clasament a fost Mirela Vaida cu 43 de puncte, al treilea în clasament a fost Emilia Popescu cu 41 de puncte.

Adriana Trandafir și Romică Țociu au primit 40 de puncte, iar Cristina Vasiu 38 de puncte. Pe locul șase este Radu Ștefan Bănică, care a obținut 38 de puncte. Pepe a reușit să strângă 25 de puncte, iar pe ultimul loc au fost Ana Baniciu și Raluka cu 22 de puncte.

citește și...