VIDEO / Radu Ștefan Bănică, despre participarea la ”Te cunosc de undeva”. ”M-am consultat cu tata și mi-a spus să tratez totul cu seriozitate”

17.05.2021, 16:55
VIDEO / Radu Ștefan Bănică, despre participarea la ”Te cunosc de undeva”. ”M-am consultat cu tata și mi-a spus să tratez totul cu seriozitate”
Radu Ștefan Bănică, despre participarea la ”Te cunosc de undeva”. ”M-am consultat cu tata și mi-a spus să tratez totul cu seriozitate”

Radu Ștefan Bănică, fiul celebrului artist Ștefan Bănică Junior, a vorbit despre participarea sa la emisiunea ”Te cunosc de undeva”.

Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Ștefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru. Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior, Radu Ștefan a fost concurent în ultimul sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva”,unde a făcut senzație cu transformările sale.

De altfel, Radu Ștefan a fost finalist în cel de-al 16-lea sezon al show-ului ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1.

Radu Ștefan Bănică, despre participarea la ”Te cunosc de undeva”. ”Am luat-o ca pe o provocare”

Radu Ștefan Bănică a vorbit despre participarea sa la emisiunea respectivă, afirmând că s-a consultat cu celebrul său tată înainte de a accepta propunerea.

”Am primit această propunere cu mult entuziasm, am luat-o ca pe o provocare și ca pe un antrenament în completarea cursurilor mele de la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale din București, unde sunt student în anul I. Da, m-am consultat cu tata și mi-a spus să tratez totul cu seriozitate, să am măsură, dar să mă și distrez”, a declarat Radu Ștefan Bănică pentru revista Viva.

Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Junior a dezvăluit și că s-a înțeles foarte bine cu doi dintre jurații de la ”Te cunosc de undeva”. Ozana Barabancea și Cristi Iacob au fost cei care l-au susținut foarte mult. ”Dintre membrii juriului, cele mai multe interacțiuni în spatele camerelor de luat vederi, în sesiunile de pregătire a show-urilor, le am cu Ozana Barabancea și Cristi Iacob, niște oameni minunați, care cred în mine, chiar și atunci când eu nu mai cred”, a afirmat el.

https://youtu.be/vCS0A62AdQk

citește și...