Radu Sîrbu, ex O-Zone, despre secretul mariajului său. “Știm ce își dorește celălalt”

07.07.2021, 12:37
Radu Sîrbu, ex O-Zone, despre secretul mariajului său. Știm ce își dorește celălalt”
Radu Sîrbu, ex O-Zone, despre secretul mariajului său. "Au trecut 24 de ani de când ne-am cunoscut”

Radu Sîrbu, fost membru al trupei de mare succes O-Zone, și soția sa, Sianna, au fost prezenți în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV. Cei doi au făcut declarații despre căsnicia lor. Radu Sîrbu și Sianna se cunosc de nici mai mult nici mai puțin de 24 de ani. Cei doi au împreună trei copii, alături de care formează o familie foarte frumoasă.

Radu Sîrbu și Sianna s-au căsătorit după patru ani de relație, iar anul acesta vor sărbători 20 de ani de la nuntă. Cei doi au împreună trei copii: Anastasia, Eva și David.

Despre relația lor și despre secretul unei căsnicii fericite au făcut cei doi declarații la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Radu Sîrbu, ex O-Zone, despre secretul mariajului său. ”În timp am ajuns să ne cunoaștem mai bine unul pe celălalt”


“Au trecut 24 de ani de când ne-am cunoscut. Mulți ani împreună, dar nu am fost numai împreună. A avut perioada O-Zone, când am fost destul de mult timp despărțiți. De la copii încoace am stat așa mai mult împreună. Dar cred că ăsta este secretul. Te șlefuiești unul pe celălalt. Îți dai seama dacă suntem de copii împreună. Noi cumva nici nu știm altă viață. Noi ne cunoaștem atât de bine… Cred că mai bine îl cunosc pe el decât pe mine”, a declarat soția lui Radu Sîrbu, fost component al trupei O-Zone.

“Da, în timp am ajuns să ne cunoaștem mai bine unul pe celălalt. Știm ce își dorește celălalt. Cred că ăsta este și unul dintre secretele unei căsnicii fericite”, a completat-o Radu Sîrbu pe partenera sa de viață.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radu Sirbu (@radusirbuofficial)

O-zone, una dintre cele mai de succes trupe

O-Zone a fost o formație de muzică pop din Republica Moldova compusă din Dan Bălan, Radu Sîrbu și Arsenie Todiraș. O-Zone s-a înființat în 1999 la Chișinău în componența Dan Bălan – Petru Jelihovschi, dar consacrarea s-a făcut la lansarea în Republica Moldova în formula Dan, Arsenie și Radu. Discografia grupului conține trei albume: primul apărut în 1999 la Chișinău, “Number 1”, editat în 2001 și “DiscO-Zone” lansat în 2003 la București.

La un an de la lansarea melodiei Dragostea din tei în Republica Moldova , cei trei de la O-Zone au lansat acest superhit în toată Europa, ajungând pe prima poziție în 27 de țări ale lumii. O-Zone au fost 13 săptămâni pe locul 1 în Eurocharts și s-au vândut peste 8 milioane de discuri. Deși considerat cel mai de succes grup din Europa în anul 2004, cei de la O-Zone s-au despărțit pe 13 ianuarie 2005. Cei trei membri ai formației s-au lansat fiecare în proiecte individuale, continuând cariere solo.

citește și...