FOTO | Cum arată acum Arsenie la 15 de ani de la destrămarea O-Zone

29.11.2019, 13:44
FOTO | Cum arată acum Arsenie la 15 de ani de la destrămarea O-Zone
Cum arată acum Arsenie la 15 de ani de la destrămarea O-Zone

Au trecut aproape 20 de ani de când trupa O-Zone făcea ravagii în întreaga lume cu hituri precum „Dragostea din tei”. Iată cum arată acum Arsenie, unul dintre cei trei membri ai formației. 

Considerată cea mai de succes trupă din Europa în anul 2004, O-Zone s-a destrămat la începutul lui 2005. Fiecare dintre cei trei membri ai formației au rămas în industria muzicală, încercând să își construiască o carieră solo.

Cum arată acum Arsenie la 15 de ani de la destrămarea O-Zone

Dan Bălan s-a lansat peste Ocean, Radu Sârbu și-a deschis o casă de discuri în România, iar Arsenie Todiraș a dorit să intre pe piața muzicală din Rusia, cu numele Arsenium. Alegerea făcută de Arsenie a fost inspirată și se bucură de mare succes în Rusia. 

„Am carieră solo, stau în Rusia și am zis să mă mai întorc prin România, că mă sună lumea. Nu există diferența între trupă și solo, depinde de hit. Cu băieții din fosta trupă păstrez legătura, cu Radu mai mult”, a declarat artistul în urmă cu mai multă vreme. 

Anul trecut, Arsenium a dezvăluit că are o relație cu o colegă de breaslă din Rusia, Mianna, cu care colaborează și pe plan muzical: „Am prietenă, sunt de mulți ani, de vreo patru ani. M-am așezat la casa mea. Mă iubește și o iubesc foarte mult. Acum nu am luat-o cu mine în România pentru că a obosit, eu am tot umblat. Fata mea e foarte frumoasă. Îmi plac vacanțele, ne facem timp”.

 

citește și...