Puya, prins drogat la volan. Rapperul riscă să ajungă la închisoare

28.04.2022, 12:15
Puya, prins drogat la volan. Rapperul riscă să ajungă la închisoare
Puya, prins drogat la volan. Rapperul riscă să ajungă la închisoare

Rapper-ul Puya a fost prins în timp ce conducea sub influența drogurilor, miercuri la prânz, în București, în urma unui control de rutină al polițiștilor Brigăzii Rutiere. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar ulterior agenții i-au cerut să sufle și în drugtest, iar aparatul ar fi indicat un rezultat pozitiv la cocaină.

Surse din Poliție au declarat, pentru Gândul, că rapperul, pe numele lui real Dragoș Gărdescu, ar fi fost oprit de un echipaj care supraveghea traficul în zona Dorobanți din Capitală.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, al cărui rezultat a fost zero. Agenții i-au cerut însă acestuia să sufle și în drugtest, iar aparatul ar fi indicat un rezultat pozitiv la cocaină. Dus la audieri, artistul ar fi refuzat să dea declarații, mai precizează sursa citată.

Puya, prins drogat la volan. Ce a transmis Poliția

Puya a rămas fără perrmisul de conducere. Dacă INML va confirma rezultatul analizelor, artistul va fi trimis în judecată.

„În data de 27 aprilie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat. După verificarea documentelor prevăzute de lege, polițiștii au procedat la testarea preliminară a conducătorului auto cu aparatul DrugTest care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive. În acest context, persoana în cauză a fost condusă la sediul INML pentru prelevarea mostrelor biologice, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin.1 din Codul Penal. Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Biroului Cercetări Infracțiuni Rutiere din Brigada Rutieră, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”, se arată înt-un comunicat al Brigăzii de oliție Rutieră.

Puya e căsătorit și are trei copii

Cântărețul de hip-hop Puya, pe numele său real Dragoș Gărdescu, formează o familie alături de Melinda, femeia cu care s-a cununat civil în luna septembrie a anului 2011. Cei doi au împreună trei copii. În cadrul podcastului realizat de prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, Puya a dezvăluit cum a cunoscut pe Melinda, cea care îi este soție de mulți ani.

„Nu era fana mea. Eu am cântat la balul unde ea a prezentat. Și mi-a tras și țeapă cu banii! Ăia aveau sala plină și mie îmi ziceau că n-au bani. Și așa ne-am împrietenit. Am ținut legătura, am vorbit… După a început să îmi placă jocul ăsta și îmi tot puneam concerte în zona unde era ea… Sunam la cluburile din Cluj unde era ea. La un moment dat am cântat și într-un grajd! Și uite așa am reușit să acopăr fiecare sătuc din zona Clujului”, a povestit Puya.

 

„Când am cerut-o de soție copilul avea deja doi ani. Am fost rapizi. Până acum văd că m-a suportat… Primul copil nu prea l-am văzut. Aveam foarte multe spectacole, chiar și 4 într-o zi. Bine, nu mă plâng, că nu cred că o să mai am așa prea curând”, a mai declarat Puya.

citește și...