Puya dă detalii despre familia sa. ”Sunt sigur că dacă nu făceam pasul ăsta, eram vai de capul meu”

13.07.2020, 13:45
Puya dă detalii despre familia sa. ”Sunt sigur că dacă nu făceam pasul ăsta, eram vai de capul meu”
Puya dă detalii despre familia sa. ”Sunt sigur că dacă nu făceam pasul ăsta, eram vai de capul meu”

Puya a scos la iveală detalii mai puțin știute din viața sa de familie și despre cum a cunoscut-o pe partenera sa de viață.

Cântărețul de hip-hop Puya, pe numele său real Dragoș Gărdescu, formează o familie alături de Melinda, femeia cu care s-a cununat civil în luna septembrie a anului 2011. Cei doi au împreună trei copii.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru protv.ro, Puya a dezvăluit cum a cunoscut pe Melinda, cea care îi este soție de mulți ani.

”Ea avea 17 ani când ne-am cunoscut, eu 26. Nebunia tinereții te face să treci peste toate micile imperfecțiuni. Vezi totul frumos. Am avut timp să ne vedem cu bune și cu rele. Perfecțiunea nu există și cine o caută rămâne singur.

Mereu am spus că dacă ar fi să ne întâlnim la vârsta asta, sigur nu ne-am mai combina. Am fi atât de ciufuți și trecuți prin viață, că nu ne-am mai suporta defectele, unul altuia. Nu știu dacă sunt sau nu sunt ăla de îl caută ea, dar eu sunt 100% că pe ea o căutam”, a afirmat artistul.


”Era tare în gură, sincer, și asta mi-a plăcut”

”Ea prezenta Balulul bobocilor în Deva și eu trebuia să cânt. Doar că aveau 1.000 de oameni în sală și mie mi-au zis că nu mai au bani. Așa că nu am mai cântat. Practic, mi-a tras țeapă la concert. Nu ți se pare romantic? Nici acum nu recunoaște și spune că, de fapt, eu le-am tras țeapă. Era tare în gură, sincer, și asta mi-a plăcut.

Bine acum regret, sincer. Am făcut schimb de telefoane și am tot vorbit. A durat ceva, oricum. Cântam pe oriunde, oricum, numai să merg încolo. Până într-o zi când mi-am luat inima în dinți și i-am sunat părinții”, a mai povestit Puya despre cum și-a întâlnit soția.


Artistul a explicat și cum s-a schimbat viața sa după ce a devenit familist.

”M-am căsătorit, am făcut copii, o familie și, automat, am început să nu mă mai gândesc doar la mine. Așa am început să strâng bani. Că eu bani mai avusesem, da’ îi făceam praf mereu că, na, viața de rockstar cere sacrificii. Sunt sigur că dacă nu făceam pasul ăsta, eram vai de capul meu. Bărbații au tendința să copilărească până la adânci bătrâneți. Probabil d’aia eu mă joc cel mai bine cu copiii, nu ea”, a mărturisit el.

citește și...