VIDEO / Punctul de cotitură din viața lui Cătălin Moroșanu. ”Dar unul fericit”

17.08.2021, 13:03
Punctul de cotitură din viața lui Cătălin Moroșanu. ”Dar unul fericit”

Luptătorul Cătălin Moroșanu, în vârstă de 37 de ani, a explicat care a fost punctul de cotitură din viața sa. Acesta a făcut mărturisiri în cadrul unui interviu, în care a afirmat că participarea la un concurs de dans a fost un moment care l-a marcat foarte mult. ”Dar unul fericit”, a afirmat Cătălin Moroșanu.

Cătălin Moroșanu are un familie fericită alături de soția sa, Georgiana, împreună cu care formează un cuplu de foarte mulți ani. Cei doi au împreună o fetiță.

Cătălin Moroșanu a povestit, pentru revista Viva, că punctul de cotitură din viața sa a fost acela în care a participat, în urmă cu ani, la concursul ”Dansez pentru tine”, care a fost difuzat de postul de televiziune Pro TV. În acea perioadă a venit pe lume și fetița sa, Natalis, care acum are 11 ani.

Punctul de cotitură din viața lui Cătălin Moroșanu. ”Foarte important”

”Cred că show-ul „Dansez pentru tine” a fost punctul de cotitură foarte important, dar unul fericit, mai ales că în aceeași perioadă s-a născut și Natalis. În momentele grele alături de mine sunt antrenorul meu, Mihai Constantin, care-mi este ca un tată, părinții mei, fratele meu, care este foarte pragmatic și îmi spune unde greșesc, și nu în ultimul rând soția mea, a cărei părere este cea mai importantă pentru mine”, a declarat Cătălin Moroșanu.

Cel mai emoționant moment pentru Cătălin Moroșanu a fost cel în care a venit pe lume fetița sa: ”A fost un moment emoționant. Când am văzut-o prima oară și am observat că avea părul roșcat, am spus că este a mea. Ne înțelegem foarte bine. Își dorește să petreacă mai mult timp cu mine, pentru că eu sunt plecat pe perioade mai lungi. Cred că atunci când revin acasă sunt ca o noutate pentru ea… Eu sunt mai autoritar, soția mea este mai permisivă”.