VIDEO / Punctul de cotitură din viața lui Cătălin Moroșanu. ”Dar unul fericit”

17.08.2021, 13:03
VIDEO / Punctul de cotitură din viața lui Cătălin Moroșanu. ”Dar unul fericit”
Punctul de cotitură din viața lui Cătălin Moroșanu. ”Dar unul fericit”

Luptătorul Cătălin Moroșanu, în vârstă de 37 de ani, a explicat care a fost punctul de cotitură din viața sa. Acesta a făcut mărturisiri în cadrul unui interviu, în care a afirmat că participarea la un concurs de dans a fost un moment care l-a marcat foarte mult. ”Dar unul fericit”, a afirmat Cătălin Moroșanu.

Cătălin Moroșanu are un familie fericită alături de soția sa, Georgiana, împreună cu care formează un cuplu de foarte mulți ani. Cei doi au împreună o fetiță.

Cătălin Moroșanu a povestit, pentru revista Viva, că punctul de cotitură din viața sa a fost acela în care a participat, în urmă cu ani, la concursul ”Dansez pentru tine”, care a fost difuzat de postul de televiziune Pro TV. În acea perioadă a venit pe lume și fetița sa, Natalis, care acum are 11 ani.

Punctul de cotitură din viața lui Cătălin Moroșanu. ”Foarte important”

”Cred că show-ul „Dansez pentru tine” a fost punctul de cotitură foarte important, dar unul fericit, mai ales că în aceeași perioadă s-a născut și Natalis. În momentele grele alături de mine sunt antrenorul meu, Mihai Constantin, care-mi este ca un tată, părinții mei, fratele meu, care este foarte pragmatic și îmi spune unde greșesc, și nu în ultimul rând soția mea, a cărei părere este cea mai importantă pentru mine”, a declarat Cătălin Moroșanu.

Cel mai emoționant moment pentru Cătălin Moroșanu a fost cel în care a venit pe lume fetița sa: ”A fost un moment emoționant. Când am văzut-o prima oară și am observat că avea părul roșcat, am spus că este a mea. Ne înțelegem foarte bine. Își dorește să petreacă mai mult timp cu mine, pentru că eu sunt plecat pe perioade mai lungi. Cred că atunci când revin acasă sunt ca o noutate pentru ea… Eu sunt mai autoritar, soția mea este mai permisivă”.

citește și...