FOTO EXCLUSIV / Micile plăceri ale Oanei Lis în pandemie. Unde a fost soția lui Viorel Lis

01.03.2021, 10:53
FOTO EXCLUSIV / Micile plăceri ale Oanei Lis în pandemie. Unde a fost soția lui Viorel Lis

Oana Lis, partenera de viață a fostului primar al Bucureștiului, Viorel Lis, nu renuță la micile ei plăceri nici în pandemie.

Oana Lis a fost dintotdeauna o persoană sociabilă, căreia îi place la nebunie să iasă în oraș, la evenimente, petreceri și alte întâlniri cu prietenii.  În ultimul an, Oana Lis nu a mai putut ieși în oraș așa cum o făcea înainte, din cauza măsurilor de restricție impuse de pandemia de coronavirus. Însă acum, odată cu relaxarea măsurilor de restricție și redeschiderea teraselor și restaurantelor, Oana Lis a revenit la obiceiurile de altădată.

Partenera de viață a lui Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, a fost surprinsă zilele trecute de paparazzi Tacataca la o terasă din centrul Capitalei.  Echipată cu masca de protecție și respectând distanțarea socială, Oana Lis a stat singură la masă, dar s-a simțit foarte bine. A savurat din plin mâncarea și băutura pe care le-a comandat. Nu s-a grăbit să plece, ci a mai zăbovit la terasă, relaxându-se în aer liber și admirând priveliștea din jur.

 

Oana Lis, detalii neștiute de la începutul relației cu Viorel Lis

Oana Lis a dezvăluit într-un interviu că a existat o femeie care s-a băgat în relația ei cu Viorel Lis, atunci când cei doi erau la începutul relației lor.

„Eram cam pe la începutul relației cu Viorel și eram persoane sociale. Ne mergea bine și financiar și Viorel avea un prieten care avea o iubită și ei nu prea aveau bani și am propus să îi invităm noi la mare. Au mers cu noi cu mașina, am plătit noi cazarea, în dorința de a fi mai mulți, de a face și un bine, de a ne distra împreună. Acolo am avut surpriza. Viorel care este o persoană foarte sinceră și spune tot, chiar și chestii care m-au rănit, când am plecat să cumpăr mâncare,… iubita acelui prieten a început să îi spună lui Viorel să aibă grijă cu mine, să nu rămân gravidă, că eu vreau să îl păcălesc, să nu pună nimic pe numele meu. Când am venit acasă, Viorel mi-a spus totul în ziua aia, în apartament”, a povestit Oana Lis.

Oana Lis a mărturisit și cât de greu i-a fost în momentul în care a auzit ce a comentat femeia respectivă despre ea.

„Eu eram entuzismată, cu intenții buni. Mi-amintesc că am venit cu pungile cu cumpărături. Nu mai puteam să dorm cu ei în casă. după ce că făcusem un efort financiar, pentru ca puteam să îmi cumpăr eu ceva de banii ăia. Am mai rezistat o singură noapte și apoi ne-am întors la București că nu mai puteam face față tensiunii. (…) Atunci sufeream, plângeam câteva zile, că poate am zis eu ceva sau am făcut eu ceva”, a mai spus aceasta.