Problemele de sănătate cu care s-a confruntat Dan Capatos! A fost la un pas de moarte: ‘Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă’

30.07.2021, 10:25
Problemele de sănătate cu care s-a confruntat Dan Capatos! A fost la un pas de moarte: 'Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă'
Problemele de sănătate cu care s-a confruntat Dan Capatos! A fost la un pas de moarte: 'Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă'

Dan Capatos este unul dintre cei mai apreciați prezentatori tv, însă puțini știu că acesta a trecut prin clipe teribile în momentul în care a suferit un atac cerebral ischemic.

Prezentatorul emisiunii ‘Xtra Night Show’ a mărturisit că doctorii l-au avertizat că poate dezvolta și alte afecțiuni neurologice în următorii ani.

Problemele de sănătate cu care s-a confruntat Dan Capatos

În urmă cu mai bine de doi ani, Dan Capatos a suferit un atac cerebral ischemic. La vremea respectivă, el a fost paralizat pe partea stângă timp de 15 minute.

În cadrul emisiunii pe care o moderează la Antena Stars, Dan Capatos a recunoscut că este predispus la demență și Alzheimer, motiv pentru care este nevoit să fie mai atent la stilul de viață.

‘Doctorii mi-au spus ultima dată că sunt predispus în viitor la demență și Alzheimer. Lumea nu știe că intru la bolnavi cronici! Am făcut atac ischemic tranzitoriu acum doi ani, când nu-mi mai simțeam jumătate de cap. Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă. Avusesem puseu de tensiune, l-am simțit din avion, începea să-mi clipocească așa imaginea. Și asta din cauza hipertensiunii arteriale de care sufăr de mai multă vreme’, a spus Dan Capatos, la Xtra Night Show.

Cum și-a cunoscut soția

Dan Capatos este căsătorit de peste 20 de ani cu Monica. Dan Capatos este tatăl unui băiat, Andrei, în vârstă de 10 ani, care de curând a devenit campion la tenis.

Într-un interviu, prezentatorul de televiziune Dan Capatos a povestit cum a cunoscut-o pe partenera sa de viață. „Așa ne-am și cunoscut, în redacție. A venit natural pasul ei în spate, ea nefiind nici înainte dornică de mondenități. Ne-am cunoscut în redacția unui ziar care nu a mai apărut. Și eu, și Monica eram prinși în alte relații. Ea trebuia să se căsătorească peste trei luni. Și-a anulat nunta. Sper să ne ierte persoanele implicate. Faptul că suntem împreună demonstrează că atunci nu a fost o toană. Noi ne-am construit drumul pe care Dumnezeu ni-l desenase înainte”, a declarat Dan Capatos.

citește și...