Problemele de sănătate ale lui Horia Moculescu: ‘Am suferit ca un câine’

18.12.2020, 11:04
Problemele de sănătate ale lui Horia Moculescu: 'Am suferit ca un câine'
Problemele de sănătate ale lui Horia Moculescu: 'Am suferit ca un câine'

În ultimii ani, Horia Moculescu s-a confruntat cu mari probleme de sănătate. Celebrul compozitor a explicat că suferă de o afecțiune gravă descoperită în urmă cu mai mult timp.

Horia Moculescu are sănătatea precară! El a povestit la Antena Stars că a avut mai multe intervenții chirurgicale eșuate din cauza cărora a suferit enorm.

El a aflat că suferă de sindromul Morton, o boală care cauzează dureri acute la nivelul tălpii piciorului, precum și o amorțeală a degetelor.

Horia Moculescu are probleme de sănătate

Cu toate că a încercat să ia medicamente pentru durerile crunte de care suferea de ceva timp, Horia Moculescu a decis să se opereze la piciorul stâng, însă intervenția i-a făcut mai mult rău.

‘Am suferit ca un câine trei ani de zile. Acum după a doua operație sunt infinit mai bine. Pentru că e într-un loc într-un piciorul se flexează zilnic de mii de ori. Pentru că acest sindrom morton se agață de un nerv de laba piciorului, atunci când vrei să îl extirpiezi îl scoți cu tot cu bucățica de nervi. Dar doctorul nu a vrut. Drept pentru care am suferit ca un câine’, a spus Horia Moculescu pentru Antena Stars.

Pentru că prima operație a eșuat, compozitorul a fost supus unei a doua intervenții. De data aceasta, operația a fost un succes, iar el se simte mai bine în prezent.

‘Am avut dureri groaznice. Mii de analgezice am folosit până am hotărât să mă operez încă o dată. Am cheltuit atât de mult în trei ani de zile. Un milion pe zi, un miliard pe un an. Am avut și cele mai scumpe analgezice. Am avut și două intervenții costisitoare ca să scap de dureri’, a mai spus Horia Moculescu la Antena Stars.

citește și...