Ce s-a întâmplat înainte ca Horia Moculescu să ajungă la spital. Compozitorul a povestit în amănunt

05.05.2020, 15:45
Ce s-a întâmplat înainte ca Horia Moculescu să ajungă la spital. Compozitorul a povestit în amănunt

Binecunoscutul compozitor Horia Moculescu a ajuns la spital în urmă cu câteva zile. Acesta a prezentat simptome de coronavirus, însă, din fericire, testele făcute au fost negative.

Despre ce s-a întâmplat înainte de a ajunge la spital a povestit Horia Moculescu la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV.

”Simptomele au debutat cu o lipsă cumplită de aer, o oboseală desăvârșită. Am urcat treptele, eu am 30 de trepte până în casă, cu două sacoșe foarte grele. Și le-am urcat repede, ce o fi fost în mintea mea nu știu. Și atunci am clacat. Și colac peste pupăză, temperatură 37,7. Fără dureri în gât, răceală, tuse, strănut etc. Nu a fost coronavirus”, a explicat Horia Moculescu.


”În primul rând că m-am gândit că nu toate cazurile sunt mortale. Am fost la Floreasca. Am stat șase ore. Am dat scris că nu vreau să rămân în spital. După cele trei teste negative, al patrulea, care era decisiv, se făcea la Cantacuzino. Comportamentul personalului medical a fost excepțional. Am stat într-o cameră de gardă care fusese dezinfectată înainte de a veni eu. La spital am ajuns cu febră 39. A doua zi aveam 35,1”, a adăugat Horia Moculescu.

citește și...