Problemele cu care s-a confruntat Alina Eremia. ”Mă umpleam de bube din cap până în picioare”

27.05.2022, 12:27
Problemele cu care s-a confruntat Alina Eremia. ”Mă umpleam de bube din cap până în picioare”
Problemele cu care s-a confruntat Alina Eremia. ”Mă umpleam de bube din cap până în picioare”

Cântăreața Alina Eremia, în vârstă de 28 de ani, a explicat că s-a confruntat cu diverse probleme din cauza stresului, dar și a presiunii pe care a pus-o pe ea. ”Mă umpleam de bube din cap până în picioare”, a mărturisit Alin a Eremia în cadrul podcastului realizat de Damian Drăghici, la care a fost prezentă de curând.

Alina Eremia a vorbit deschis despre unele probleme cu care s-a confruntat din cauza criticilor, a stresului și a presiunii pe care a pus-o pe ea de-a lungul timpului. Artista a dat detalii în acest sens la podcastul realizat de Damian Drăghici.

”Trăiam cumva în acea părere, opinie pe care o exprimau diverși oameni. Pe urmă mi-am dat seama că faceam cea mai mare prostie și că n-o să mai apuc să fac nimic.(…) Ok, nu sunt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă, nici cea mai talentată… dar dacă trăiești într-o frustare permanentă, nu mai faci nimic”, a declarat vedeta, notează click.ro.

Problemele cu care s-a confruntat Alina Eremia. ”Faptul că am pus atât de multă presiune pe mine, mi-a dezvoltat acum 3-4 ani o urticarie foarte nasoală”

„E cel mai simplu să arunci cu noroi în cineva, este extrem de greu să apreciezi calitățile cuiva. Sunt oameni care se ascund în spatele unui ecran”, a mai spus cântăreața.

Alina Eremia a dezvăluit cum a a ajuns să facă urticarie din cauza presiunii pe care a pus-o pe ea: „Sunt un om care vrea să facă și face, dacă trăiești într-o frustrare permanentă, nu mai faci nimic, te lași de tot și te retragi, gata. Faptul că am pus atât de multă presiune pe mine, mi-a dezvoltat acum 3-4 ani o urticarie foarte nasoală, la modul că mă umpleam de bube din cap până în picioare”.

Cu cine se iubește Alina Eremia

De cinci ani, cântăreața Alina Eremia are o relație cu Edi Barbu, însă vedeta a fost extrem de discretă în ceea ce privește relația lor, preferând să-l țină pe acesta departe de ochii lumii. Despre Edi Barbu nu se știu multe lucruri, ci doar că deține o funcție de conducere într-o corporație și îi place la nebunie să meargă la sala de sport. De altfel, la sală a și cunoscut-o Edi pe Alina Eremia, conform protv.ro.

 

Cei doi locuiesc de ceva vreme împreună, iar Alina Eremia i-a dedicate deja câteva piese iubitului. În octombrie 2020, artista a lansat videoclipul piesei “Noi”, unde apare și iubitul ei, Edi Barbu.

citește și...