Probleme pentru Mirela Vaida. ”Nu pot dormi nopțile, nu pot respira, nu pot face nimic”

04.09.2020, 10:34
Probleme pentru Mirela Vaida. ”Nu pot dormi nopțile, nu pot respira, nu pot face nimic”
Probleme pentru Mirela Vaida. ”Nu pot dormi nopțile, nu pot respira, nu pot face nimic”

Mirela Vaida a dezvăluit c are este problema de sănătate care îi dă bătăi de cap în ultima perioadă de timp.

Prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1, a ajuns să nu poată dormi noaptea. Vedeta a explicat că este alergică la ambrozie și acest lucru îi dă bătăi de cap.

„Cred că sunt puțin nazală. Cred că e ceva cum ambrozia, cred că e în floare acum. Nu pot dormi nopțile, nu pot respira, nu pot face nimic. Probabil că știți unii dintre dumneavoastră e nenorocire. Dacă ai o rinită alergică și alergie la ambrozie sau la orice altceva ești nenorocit”, a spus Mirela vaida în cadrul show-ului pe care îl moderează la Antena 1, anunță spynews.ro.

„Nu sunt răcită. Și când strănut săracii colegi, că vă dați seama, nu mai ai voie acum să mai faci nimic. Ce să mai strănuți? Așa se uită toată lumea la mine, eu la ei și spun e rinită. Despre asta e vorba. Sper să fie doar atât”, a adăugat vedeta de televiziune.

 

Este căsătorită și are trei copii

Mirela Vaida este căsătorită de foarte mulți ani cu Alexandru, îmnpreună cu care are trei copii. Partenerul de viață al vedetei de televiziune este foarte discret și stă departe de lumina reflectoarelor. Mirela Vaida a vorbit despre acesta într-un interviu în care a dezvăluit și cu ce se ocupă soțul ei.

„El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează.

E alegerea lui să nu fie persoană public, respect treaba asta. Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui”, spunea Mirela Vaida.

citește și...