Probleme mari pentru Maria Ilioiu după ce a pierdut procesul cu ‘clinica vedetelor’! Vedeta a avut fața distrusă

08.06.2021, 14:27
Probleme mari pentru Maria Ilioiu după ce a pierdut procesul cu 'clinica vedetelor'! Vedeta a avut fața distrusă
Probleme mari pentru Maria Ilioiu după ce a pierdut procesul cu 'clinica vedetelor'

Maria Ilioiu, fostă concurentă la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’, se află în mijlocul unui scandal uriaș, după ce le-a adus acuzații medicilor de la „clinica vedetelor” că ar fi desfigurat-o. 

La începutul acestui an, roșcata a dezvăluit că s-a ales cu răni grave pe față în urma unei intervenții estetice, un peeling chimic, făcut în 2020.

Maria Ilioiu ar putea fi executată silit

”Se pare că mi-a rămas cicatrice. Despre nenorocirea prin care am trecut acum 10 luni de zile la . Prima filmare este facută a doua zi după peeling-ul chimic. A doua poză la o lună… și ultima poză este cum arăt acum cu fond de ten peste. Fața arată tăbăcită, cu gropi și cel mai important cu un prejudiciu estetic grav și permanent: cicatrice! Și alt lucru important: nimeni nu a fost tras la răspundere pentru asta!… E carne vie”, spunea Maria Ilioiu.

Fosta ispită de la ‘Insula Iubirii’ a apelat la un tratament cosmetic, la o clinică specializată, însă nicio clipă nu se gândea că va ajunge să aibă fața distrusă.

Revoltată, a dat în judecată doctorii care i-au făcut procedura. Din nefericire, aceasta a pierdut procesul, iar instanța a dat câștig de cauză clinicii respective. Acum, Maria Ilioiu ar putea fi executată silit.

În plus, tenul Mariei s-a vindecat între timp. Specialiștii susțin că vedeta nu a respectat indicațiile medicilor și s-a expus imediat după procedură la soare, lucru care i-a cauzat răni grave pe față.

Maria Ilioiu a fost somată de clinică să-și retragă acuzațiile făcute în spațiul public privind intervenția estetică suferită.

citește și...