FOTO. Maria Ilioiu s-a ales cu fața mutilată în urma unui tratament cosmetic! E șocant cum arată acum fosta concurentă de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’

02.09.2020, 14:52
FOTO. Maria Ilioiu s-a ales cu fața mutilată în urma unui tratament cosmetic! E șocant cum arată acum fosta concurentă de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'
Maria Ilioiu s-a ales cu fața mutilată în urma unui tratament cosmetic! E șocant cum arată acum fosta concurentă de la 'Bravo, ai stil! Celebrities'

Maria Ilioiu, fostă concurentă la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’, trece prin momente dificile! Roșcata s-a ales cu fața mutilată în urma unui tratament cosmetic, iar acum vrea să acționeze în instanță medicul estetician care a desfigurat-o.

Marți, 1 septembrie, Maria Ilioiu a fost prezentă în emisiunea ‘Xtra Night Show’, de la Antena 1, în cadrul căreia a făcut publice imagini șocante cu chipul său.

Maria Ilioiu are chipul distrus

În urmă cu trei luni, fosta ispită de la ‘Insula Iubirii’ a apelat la un tratament cosmetic, la o clinică specializată, însă nicio clipă nu se gândea că va ajunge să aibă fața distrusă.

În urma tratamentului de peeling facial, Maria Ilioiu s-a ales cu chipul practic ars. Deși au trecut câteva luni, ea susține că nu mai există remedii pentru ca pielea de pe față să revină la normal. Mai mult de atât, vedeta a apelat la un avocat.

‘Sper că ați văzut ce am pățit. Vă voi povesti eu de ce arăt așa. Haideți să focalizez eu niște detalii, după cum vedeți, pielea arată ca și cum e tăbăcită, arată de parcă a bătut-o cineva pe un fund de lemn până s-a făcut praf.

Arăt așa din cauza unui procedeu făcut la o clinică de chirurgie estetică, fix unde un anumit doctor, care nici nu știu dacă este specializat să facă această procedură sau nu, mi-a făcut un peeling chimic. În loc să distrugă primul strat al pielii, a distrus toate straturile pielii, iar eu voi rămâne cu cicatrici pe viață.Pe față, dragii mei, nu pe picior, nu pe altă suprafață a pielii, ci pe față. Aș vrea să fac orice să nu mai arăt așa după trei luni de zile și sper că ați văzut ce am pățit’, a scris Maria Ilioiu pe Instagram.

Reprezentanții clinicii dau vina pe ea

În schimb, reprezentanții clinicii se apără și spun că Maria Ilioiu este cea care nu ar fi respectat recomadările medicilor și s-ar fi expus la soare la scurt timp după tratament. Mai mult de atât, președintelui Colegiului Medicilor din România, Gheorghe Borcean, a mărturisit că medicul Mariei nu figurează la Colegiul Medicilor.

‘Odată ce l-au radiat din Registru îi ridica dreptul de a practica profesia. Nu figurează în Registrul Național al Medicilor din România. Nu figurează. De vreme ce nu figurează acolo, înseamnă ca drepturile sale profesionale, atâtea câte or fi, despre care nu știm, nefiind în Registru, nu avem evidență calificărilor sale, deci activitatea sa profesională este suspendată de vreme ce nu este membru al Colegiului’, a declarat președintele Colegiului Medicilor din România, într-o intervenție telefonică la Antena 1.

citește și...