Probleme de sănătate pentru Paula Chirilă în izolare. ”A fost absolut sinistru”

21.05.2020, 14:52
Probleme de sănătate pentru Paula Chirilă în izolare. ”A fost absolut sinistru”
Probleme de sănătate pentru Paula Chirilă în izolare. ”A fost absolut sinistru”

Actrița Paula Chirilă a avut probleme de sănătate în perioada de izolare. Aceasta a povestit că nu s-a mai putut mișca.

Paula Chirilă a avut probleme cu spatele, după cum a declarat la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena 1.

„Îmi beam cafeaua dimineața și m-a tăiat ceva pe la șale. Am stat nemișcată două ore, în aceeași poziție, pentru că nu mă puteam mișca. Nu puteam să mă întind să iau telefonul”, a explicat vedeta, potrivit spynews.ro.

Ea a recunoscut că a trecut prin momente extrem de neplăcute.

„Ultimul meu gând era să merg la spital. Iei ceva nou peste ceva vechi. Am vorbit cu medici la telefon, mi-au spus ce am. S-au tasat niște chestii. A prins un pachet de nervi și atât a fost. A fost foarte urât. Nu puteam respira, nu puteam mânca, nu puteam dormi, nu puteam să mă mișc de pe o parte pe alta, a fost absolut sinistru”, a adăugat actrița.


S-a apucat de bricolaj

Vedeta a profitat de această perioadă de izolare și s-a apucat să meșterească. Mai în glumă, mai în serios, vedeta a afirmat că face bricolaj de lux.

”Acum serios vorbind, perioada asta nu am fost șomeră. Eu sunt angajată la Pitești, la Teatrul din Pitești. Dar mi-am luat măsuri de precauție și am început să mă reprofilez. Am băgat tare-tare pe o nișă care o să meargă. Bricolaj. M-am băgat pe bricolaj. Am făcut o băncuță în balcon. Am și zugrăvit în dormitor”, a povestit Paula Chirilă.

A fost căsătorită și are un copil

Paula Chirilă, în vârstă de 44 de ani, este cunoscută ca actriță de teatru și film. Este cunoscută și din postura de prezentatoare de televiziune. De-a lungul anilor, aceasta a participat la numeroase emisiuni TV care s-au bucurat de succes la public. În ceea ce privește viața personală, vedeta a fost căsătorită cu Marius Aciu, de care a divorțat în anul 2017. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiță, care se numește Carla.

citește și...