Măsurile de precauție luate de Paula Chirilă împotriva coronaviruslui. ”Nu cred că vrem să ajungem ca în China sau Italia să numărăm morții”

18.03.2020, 11:33
Măsurile de precauție luate de Paula Chirilă împotriva coronaviruslui. ”Nu cred că vrem să ajungem ca în China sau Italia să numărăm morții”
Măsurile de precauție luate de Paula Chirilă împotriva coronaviruslui. ”Nu cred că vrem să ajungem ca în China sau Italia să numărăm morții”

Actrița Paula Chirilă a explicat ce măsuri de precauție și-a luat în lupta ccu coronavirusul. Vedeta, care în trecut a lucrat ca asistentă medicală, i-a rugat pe conaționali să respecte regulile impuse de autorități.

 

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru libertatea.ro, Paula Chirilă a explicat care sunt măsurile de siguranță de la care nu se abate în această perioadă în care România este afectată de pandemia de coonavirus.

„Folosesc mănuși, șervețele dezinfectante și nu ies din casă. Stau acasă, asta este prima măsură de prevenție. Și îi sfătuiesc pe toți să stea în case. Dacă nu avem nimic în casă de mâncare, nu trebuie să mergem tot familionul la cumpărături de acum că suntem liberi, ci este de ajuns să meargă unul singur să cumpere strictul necesar, cu toate măsurile de protecție necesare.

Nu știi cu cine te întâlnești în magazin, pe lângă cine treci, pe unde a fost și cu cine s-a mai întâlnit, pentru că virusul ăsta este tare păcătos și se răspândește foarte repede, din câte am văzut. Cred că nu vrem să ajungem ca în China sau în Italia să numărăm morții, să numărăm bătrânii morți în primul rând”, a spus ea.

A fost asistentă medicală

Paula Chirilă a lucrat, cu ani în urmă, ca asistentă medicală. Despre acea perioadă din viața ei a vorbit vedeta pentru okmagazine.ro.

“Am fost asistent medical la Spitalul de Urgenţă. Lumea crede că eu sunt o vrăbiuţă care râde, se distrează şi e veşnic optimistă, dar nu e aşa. După ce am terminat liceul sanitar am lucrat la Urgenţă şi după am dat la facultate, iar toată perioada aceea am muncit. Am făcut gărzi noapte de noapte, timp de patru ani. Am trăit şi foamea, nu asta voluntară pe care o fac acum, ci pe cea în care nu ai ce pune pe masă. Mâncam mămaligă cu usturoi când eram debutantă, la Oradea, şi aveam salariul mic şi nu îmi permiteam să îmi cumpăr. Mâncam slănină şi ce îmi mai rămânea prin frigider”, mărturisea Paula Chirilă.

citește și...