După ce starea ei a fost anunțată ca fiind „stabilă”, prințesa Charlene s-a întors acasă, dar în câteva zile a fost internată într-o unitate de tratament.

În 2022, prințesa se află într-o clinică de recuperare fizică și mentală.

Prințesa se confruntă cu o puternică depresie

Jurnaliștii francezi relatează că prințesa se confruntă cu o puternică depresie, asemănătoare celei cu care s-a confruntat la începutul mariajului mama prințului Albert de Monaco.

Prietenii sud – africani ai prințesei sunt revoltați de zvonurile cărora prințul nu le poate pune punct.

“Nu înţelegem de ce palatul minimalizează faptul că era să moară în timpul şederii în Africa de Sud. N-a putut să mănânce alimente solide timp de peste şase luni din cauza tuturor operaţiilor prin care a trecut. A pierdut aproape jumătate din greutate ei”, a fost declarația unui apropiat al prințesei Charlene de Monaco.

Ce spune prințul Albert

Prințul Albert de Monaco furnizează presei informații ambigue despre starea de sănătate a soției sale.

“A slăbit foarte mult, lucru care o face vulnerabilă la multe potenţiale boli, cum ar fi o gripă sau, Doamne fereşte, infecţia cu COVID. Pentru că oricum circulă multe zvonuri, vreau să precizez că nu este vorba despre COVID. Şi nici cancer. Şi nici vreo problemă legată de relaţia noastră. Şi ca să punctez şi altă speculaţie, nu este vorba nici de vreo operaţie estetică sau orice altceva de genul ăsta.” , a fost declarația prințului Albert.