Principesa Margareta nici nu vrea să audă de nepotul său, fostul principe Nicolae! Gestul făcut după ce acesta a devenit tătic

12.11.2020, 13:03
Principesa Margareta nici nu vrea să audă de nepotul său, fostul principe Nicolae! Gestul făcut după ce acesta a devenit tătic
Principesa Margareta nici nu vrea să audă de nepotul său, fostul principe Nicolae! Gestul făcut după ce acesta a devenit tătic

Fostul principe Nicolae a devenit tătic pentru prima dată, în urmă cu doar câteva zile! Soția lui, Alina Binder, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

Nepotul Regelui Mihai și partenera lui au ținut secret sexul și numele bebelușului până în momentul nașterii. După ce Alina a născut, cei doi au anunțat că micuța se va numi Maria-Alexandra.

De ani de zile, fostul principe Nicolae nu mai vorbește cu mătușa lui, Principesa Margareta. Nici măcar nașterea strănepoatei sale nu a înduplecat-o pe fiica Regelului Mihai să lase deoparte neînțelegerile cu Nicolae.

Principesa Margareta nu l-a felicitat pe fostul principe Nicolae

Pe pagina sa de socializare, fostul principe Nicolae a anunțat că a devenit tată de fetiță.

‘Sunt foarte bucuros să vă anunț nașterea fiicei mele, Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie 2020 la ora 20:05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din București. Soția mea, Alina-Maria și fetița noastră sunt perfect sănătoase.

Trăim un moment cu totul special în familia noastră și, în emoțiile acestor clipe, mulțumim cu recunoștință pentru sprijinul și entuziasmul deosebit al românilor. Gânduri de aleasă prețuire pentru dăruirea personalului medical în aceste vremuri dificile. Așa să ne ajute Dumnezeu! Nicolae al României’, este declarația fostul principe Nicolae.

La două zile după ce fiica lui Nicolae s-a născut, Casa Regală a postat un mesaj de felicitare pe Facebook, venit din partea mamei lui Nicolae, Principesa Elena.

‘Alteța Sa Regală Principesa Elena a aflat cu mare bucurie vestea nașterii celei de-a doua nepoate a sa, Maria-Alexandra, fiica fiului ei Nicolae și a soției acestuia, Alina. Principesa Elena, alături de întreaga Familie Regală, urează nou-născutei sale nepoate noroc în viață, înțelepciune și sănătate! Fotografia face parte din colecția personală a Principesei Elena și înfățișează pe copiii ei, Nicolae și Karina, în anul 1989’, este mesajul postat pe Facebook.

A fost exclus din linia de succesiune la Coroana României

Nicholas Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai I, a fost exclus din Casa Regală și, implicit, din succesiunea la tron, în urma unei decizii din 2015. El era al treilea în ordinea de succesiune, după Mihai I şi Principesa Margareta.

La momentul respectiv, s-a speculat însă că Regele Mihai a luat această decizie deoarece fosta iubită a Prinţului, Nicoleta Cîrjan, a declarat că fetiţa pe care a născut-o la începutul anului 2016 este copilul lui Nicolae, însă Prinţul a negat de fiecare dată acest lucru.

citește și...