Principele Nicolae al României va fi nou tătic. Soția sa este însărcinată cu al doilea copil

06.12.2021, 12:25
Principele Nicolae al României va fi nou tătic. Soția sa este însărcinată cu al doilea copil
Pricipele Nicolae al României va fi nou tătic. Soția sa este însărcinată cu al doilea copil

Principele Nicolae al României urmează să devină din nou tătic. Soția acestuia, Alina Binder, este însărcnată cu cel de-al doilea copil. Bebelușul urmează să vină pe lume în primăvara anului 2022. Anunțul a fost făcut de Principele Nicolae pe contul său de pe o rețea de socializare. Cei doi mai au împreună o fetiță.

Principele Nicolae și soția sa, Alina Binder, urmează să devină din nou părinți. Cei doi au o fetiță, Maria-Alexandra, care a venit pe lume în data de 7 noiembrie 2020.

Acum, Principele Nicolae a anunțat, în mediul online, că partenera sa de viață este din nou însărcinată.

Principele Nicolae al României va fi nou tătic. Bebelușul va veni pe lume în primăvara anului viitor

Cel de-al doilea copil al principeluluii Nicolae și al Alinei Bin der va veni pe lume în primăvara anului 2022.

„În Ajunul sărbătorii Sfântului Nicolae, ocrotitorul copiilor, vă împărtășim bucuria că familia noastră va fi din nou binecuvântată. Cu multă emoție și fericire în suflet așteptăm al doilea copil al nostru, care va veni pe lume în primăvara anului 2022. Ne bucurăm că Bunul Dumnezeu, după Maria-Alexandra, ne îngăduie încă unul din neprețuitele miracole ale vieții! Nihil Sine Deo!”, se arată în comunicatul de presă.

Principele Nicolae și Alina Binder s-au căsătorit în 2018

 

Cununia religioasă a Principelui Nicolae  cu Alina Binder a avut loc în data de 30 septembrie 2018 la Sinaia. petrecerea de nuntă a fost ținută la Cazinoul din Sinaia. La nunta principelui Nicolae cu Alina Binder au fost prezenți prieteni din aproape 13 țări, ambasadori, personalități din corpul diplomatic și din familii regale.

Mătușa sa, Principesa Margareta, pe care fostul principe Nicolae și-a dorit-o nașă, nu a fost prezentă, aflându-se într-o vizită în Franța.

Principele Nicolae și mireasa lui au fost conduși la altar de nașii lor, Liviu Popescu și soția acestuia, Simona Popescu. Cuplul princiar a mai avut o pereche de nași, Constantin Filitti şi Alexandra Butculescu Filitti.

Principele Nicolae, renegat de Regele Mihai

Principele Nicolae, nepotul Regelui Mihai I, a fost exclus din Casa Regală și, implicit, din succesiunea la tron, în urma unei decizii din 2015.

Nicolae era al treilea în ordinea de succesiune, după Mihai I şi Principesa Margareta.

Nepotul Regelui Mihai mai are un copil cu Nicoleta Cîrjan. Aceasta a născut în ianuarie 2016 o fetiță, botezată Iris Anna.

citește și...