Principele Nicolae al României, pregătit să devină tătic! ‘Sper că venirea copilului ne va reapropia de Familia Regală’

24.09.2020, 09:56
Principele Nicolae al României, pregătit să devină tătic! 'Sper că venirea copilului ne va reapropia de Familia Regală'
Principele Nicolae al României, pregătit să devină tătic! 'Sper că venirea copilului ne va reapropia de Familia Regală'

Principele Nicolae, nepotul Regelui Mihai I, este în culmea fericirii! În urmă cu 3 luni, el anunța că soția lui, Alina Binder, este însărcinată și urmează să nască în luna noiembrie a acestui an. Acum, Principele Nicolae a revenit cu noi detalii despre sarcina soției, dar și despre botez.

Într-un interviu pentru Adevărul.ro, Principele Nicolae al României și-a deschis sufletul și a mărturisit că speră ca venirea copilului să reaproprie Familia Regală. Nepotul regelui Mihai este ultimul monarh al României.

Nu a vrut să dezvăluie sexul bebelușului

Soția lui Nicolas Medforth – Mills va naște în luna noiembrie. Cei doi s-au căsătorit în 2018, la Sinaia.

‘Până acum, soţia mea a fost foarte bine, relaxată şi fericită. A fost o sarcină uşoară şi ne-am bucurat. Naşterea va fi la începutul lunii noiembrie, în Bucureşti, şi sperăm să fie naturală. Avem mai multe prenume în cap, dar încă nu am ales. O să aşteptăm până apare această minune şi atunci ne vom decide. Noi ne-am bucurat de momentele petrecute împreună. Am stat mai aproape de familia soţiei în această perioadă. Cred că mulţi români şi-au analizat vieţile şi ce este mai important pentru fiecare’, a spus Principele Nicolae.

Ce spune despre botez

În plus, el a adăugat că și-ar dori ca la botezul copilului să participe și membrii Familiei Regale.

‘Într-adevăr, aşa este, am o relaţie specială cu arhiepiscopul Calinic. Încă nu am ales un loc pentru botez, însă Curtea de Argeş este una dintre opţiuni. Am luat în calcul şi Sinaia. Încă nu am luat o decizie şi nu am luat ales o lună anume. Trebuie să analizăm situaţia, deoarece noi toţi am trecut prin perioada aceasta dificilă a pandemiei şi nu ştim ce va urma acum, când se apropie iarna. Depinde şi de ce restricţii vor fi atunci din cauza pandemiei. Îmi voi invita familia şi sper că venirea unui copil ne va reapropia. Momentan e secret sexul bebelușului’, a mai spus nepotul Regelui Mihai.

Principele Nicolae mai are o fetiţă în vârstă de 4 ani, Iris Anna, în urma unei relaţii cu Nicoleta Cîrjan. Abia în 2019 și-a recunoscut copilul, după două teste de paternitate.

“Rezultatul a fost pozitiv, reieşind că sunt tatăl fetiţei”, a scris el pe pagina de Facebook.

Cum nu a vrut să recunoască copilul, Nicolae a fost implicat într-un scandal imens. Casa Regală a României a anunţat în 2015 că fiul principesei Elena este exclus din succesiunea la tron şi că îşi pierde titlurile dinastice.

citește și...