Prin ce trece fostul model Linda Evangelista. Susține că e desfigurată în urma unei proceduri cosmetice

25.09.2021, 13:14
Prin ce trece fostul model Linda Evangelista. Susține că e desfigurată în urma unei proceduri cosmetice
Prin ce trece fostul model Linda Evangelista. Susține că e deformată permanent în urma unei proceduri cosmetice

Celebrul model Linda Evangelista, în vârstă de 56 de ani, trece prin momente neplăcute. Vedeta a publicat pe contul personal de Instagram un mesaj în care explică absenţa ei din lumina reflectoaerelor în ultimii ani. Linda Evangelista a mărturisit că este ”desfigurată iremediabil” în urma unei proceduri cosmetice.

Linda Evangelista este unul dintre cele mai de succes modele din lume din anii ’90. În ultimii ani, Linda Evangelista a dispărut din lumina reflectoarelor. Zilele trecute, pe contul ei de Instagram, vedeta a explicat care a fost motivul absenței sale din ultima perioadă de timp.  Aceasta a spus că este „desfigurată iremediabil” de un tratament estetic care nu a avut rezultatul scontat în urmă cu cinci ani. Aceasta afirmă că procedura de înlăturare a grăsimii, numită CoolSculpting, dezvoltată de compania Zeltiq, a avut efectul opus celui aşteptat: în loc de o reducere a masei grase, ea a produs o multiplicare a celulelor adipoase, modificându-i astfel înfăţişarea.

„Am dezvoltat hiperplazie adipoasă paradoxală (PAH), un risc care nu mi-a fost adus la cunoştinţă înainte de proceduri. PAH nu doar că mi-a distrus mijloacele de trai, ci m-a aruncat într-o spirală de depresie îndelungată, de tristeţe profundă şi de cele mai profunde sentimente de dispreţ faţă de propria persoană”, a spus Linda Evangelista, transmite Hotnews.

 

Prin ce trece fostul model Linda Evangelista. Cere despăgubiri de 50 de milioane de dolari

Linda Evangelista a cerut despăgubiri în valoare de 50 de milioane de dolari de la compania Zeltiq responsabilă de procedura estetică despre care ea afirmă că a „desfigurat-o” şi i-a afectat grav cariera.

Linda Evangelista doreşte să obţină despăgubiri pentru „suferinţa emoţională” şi „pierderile economice” suferite, potrivit plângerii depuse marţi la tribunalul din New York. Aceasta a mai spus că că nu a mai avut „niciun venit din meseria de model din 2016”, în afară de plata pentru o campanie anterioară acelei date, şi a trebuit să renunţe la angajamentele care îi impuneau să apară în public.

citește și...