Prin ce operație a trecut Wilmark. ”Am avut o noapte destul de ciudată”

09.06.2021, 14:09
Prin ce operație a trecut Wilmark. ”Am avut o noapte destul de ciudată”

Binecunoscutul dansator și coregraf Wilmark a ajuns pe mâna medicilor după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate.

Wilmark s-a confruntat cu probleme de sănătate și a ajuns pe masa de operații din cauza unei apendicite. ”Am dat de o apendicită. Pregăteam spectacolele de vară, eram la repetiții cu echipa și am început să mă simt rău. E drept, cu o zi înainte a fost ziua mea și am mâncat copios. Nu prea m-am simțit bine după. Am avut o noapte destul de ciudată, dureri în zona inghinală și am zis că asta e de doctor deja. Ajuns la spital, medicul m-a trimis direct în sala de operații. Aveam apendicită și riscam să dau în peritonită”, a povestit Wilmark la emisiunea ”Exclusiv VIP”, moderată de Cristi Brancu la Prima TV, potrivit tvmania.ro.

”Operația a reușit, pacientul trăiește. Să dai de apendicită la vârsta asta mi se pare ciudat. Acum sunt în recuperare, am o dietă sănătoasă, nu exagerez cu mâncarea”, a adăugat acesta.

Wilmark este căsătorit și are doi copii

Wilmark este cunoscut de telespectatori din postura de coregraf și fost jurat al emisiunii “Dansez pentru tine”, de la Pro TV. În plan personal, Wilmark este căsătorit cu Ioana și au împreună doi băieți – Loukas și Joakin.

La o emisiune de televiziune, Wilmark și partenera sa de viață au povestit cum a fost cererea în căsătorie. „A încercat de două ori, dar nu eram pregătiți. Prima oară i-am zis pur și simplu ”Nu!””, a spus Ioana, partenera de viață a lui Wilmark.

„Iar a doua oară m-a făcut de râs. Ioana se gândea că relația noastră nu are rost și că se va întoarce în Franța. Eram într-un restaurant din centrul Bucureștiului, i-am spus că ea trebuie să fie mama copiilor mei. M-am urcat pe masă și am întrebat-o: ”Vrei să fii soția mea?”. Toată lumea se uita la noi, iar ea mi-a spus doar: ”Dă-te jos de pe masă, mă faci de râs!””, a dezvăluit îndrăgitul coregraf.

citește și...