Prin ce momente cumplite a trecut Dalida din „Las Fierbinți” la a doua naștere. ‘M-am speriat. Am ajuns la spital’

06.03.2021, 16:38
Prin ce momente cumplite a trecut Dalida din „Las Fierbinți” la a doua naștere. 'M-am speriat. Am ajuns la spital'
Prin ce momente cumplite a trecut Dalida din „Las Fierbinți” la a doua naștere. 'M-am speriat. Am ajuns la spital'

Ecaterina Ladin, interpreta Dalidei din serialul ‘Las Fierbinți’, a trecut prin momente cumplite la cea de-a doua naștere. Actriței i s-au declanșat contracțiile cu două săptămâni înainte de termen.

Dalida din „Las Fierbinți” a devenit mamă pentru a doua oară pe 18 februarie. Pentru că a născut înainte de termen, vedeta a intrat în panică.

În cadrul emisiunii „La Măruță”, Ecaterina Ladin a oferit detalii despre nașterea celui de-al doilea fiu.

Dalida din „Las Fierbinți” a născut al doilea băiețel

„Cred că a vrut să fie vărsător, până la urmă, nu pești. A vrut să vină mai devreme, eh, asta este. M-am speriat. Am zis: Ce se întâmplă?. A fost o naștere spontană și cum am vrut să nasc natural, așa s-a și întâmplat, dar mai repede. Am ajuns la spital când a trebuit, la timp. Toate lucrurile au decurs foarte bine. Foarte ușor, cum mă așteptam”, a spus Ecaterina la Pro TV.
Actrița și soțul ei, Laurețiu, mai au un băiețel, pe Marcu, în vârstă de 4 ani.

”Marcu s-a rugat la Dumnezeu să-i aducă un frățior. Îmi cerea mereu poze că vrea să-l vadă. A fost foarte încântat, a venit cu flori și a zis că el nu poate sa trăiască fără Petrică. Îl pupă non stop, îl iubește mai mult decât pe noi”, a mai spus actrița. Aceasta este nevoită să stea mai mult ea cu bebelușul, pentru că soțul Laurențiu face naveta la Costinești, unde deține o afacere. „Laurențiu are o afacere la Costinești și tot face naveta. Vine acasă când poate. Copilul doarme bine, sunt la al doilea copil, nu am nevoie de ajutor. Ziua doarme dus, noaptea e puțin mai greu”, a mai mărturisit actrița.

citește și...