Prin ce greutăți a trecut Minodora la începutul carierei. ”Am fost la festivaluri cu bani împrumutați”

03.03.2021, 12:04
Prin ce greutăți a trecut Minodora la începutul carierei. ”Am fost la festivaluri cu bani împrumutați”
Prin ce greutăți a trecut Minodora la începuul carierei. ”Am fost la festivaluri cu bani împrumutați”

Minodora a povestit despre greutățile prin care a trceut la începuturile ei în cariera muzicală.

La începutul carierei sale, Minodora mergea la festivaluri cu bani împrumutați. Cea care i-a fost mereu alături a fost mama sa, după cum a mărturisit artista la postul de televiziune Antena Stars.


„Mama mea mi-a fost impresar. Am fost la festivaluri cu bani împrumutați de la prietenii ei, cu haine de la second-hand de la prietenul ei. Ea le lua, le spăla, le aranja și concuram cu fetele bogate de la festival. Concuram cu Anda Adam, prietena mea de suflet. Ea a avut o situație bună întotdeauna, eu nu am avut așa situație. Din ultimii bani de la un festival mergeam repede la coafor. De machiat mă machia mama, din rujuri din care băgai degetul să scoți din el să dai pe buze. Ieșeam întotdeauna cu fruntea sus de la festivaluri, nu mă lăsam. Banii erau împrumutați să mergem la festivaluri și eram pe premiza că avem bani doar de dus, de întors nu mai aveam, trebuia să câștig premiul ca să avem bani de tren înapoi”, și-a amintit Minodora, citată de spynews.ro.

Minodora este căsătorită și are un copil

Minodora are o relație perfectă alături de Liviu, împreună cu care formează un cuplu de 17 ani. Minodora și Liviu doi au împreună un băiat, Marco, de care cei doi sunt foarte mândri. Minodora și Liviu și-au unit destinele în noiembrie 2009. Nașii celor doi au fost binecunoscutul cântăreț de manele  Adi Minune și partenera de de viață, Cati.

La emisiunea ”Star Matinal”, de la postul de televiziune Antena Stars, Minodora a făcut declarații despre relația cu partenerul său de viață. Artista a afirmat că acesta este foarte răbdător cu ea.

„Are el foarte mare răbdare cu mie. Nu sunt o persoană rea, dar sunt capricioasă, vreau ca totul să fie ca mine. Nu știu nici să fiu diplomată. Dar după îmi pare rău”, a declarat Minodora.

citește și...