Prin ce experiențe a trecut Oana Roman la școală. ”Am nimerit o doamnă învățătoare care m-a obligat”

23.09.2020, 10:02
Prin ce experiențe a trecut Oana Roman la școală. ”Am nimerit o doamnă învățătoare care m-a obligat”
Prin ce experiențe a trecut Oana Roman la școală. ”Am nimerit o doamnă învățătoare care m-a obligat”

Oana Roman și-a amintit de experiențele mai puțin plăcute prin care a trecut pe vremea când se afla pe băncile școlii.

Odată cu începerea noului an școlar, Oana Roman și-a amintit și ea de vremurile când era elevă. Vedeta a trecut prin experiențe mai puțin plăcute când era elevă. Aceasta a povestit cum o învățătoare a obligat-o să scrie cu mâna dreaptă, deși ea era stângace.

„Am niște chestii pe suflet. (…) Eu sunt stângace. Pe vremea când eu am început clasa I, adică în 1982, am nimerit o doamnă învățătoare care m-a obligat… a încercat să mă oblige să scriu cu dreapta”, a povesti Oana Roman pe Instastory, citată de spynews.ro.

A fost nevoie de intervenția mamei sale, Mioara Roman, care a mers la școală pentru a discuta cu învățătoarea respectivă.

„Mama a venit la școală și i-a explicat că nu are de ce să mă chinuie și că trebuie să mă lase să scriu cu stânga, pentru că eu așa m-am născut. Nu ajută nici profesoara, nici copilul, să oblige scrie cu dreapta”, a mai povestit vedeta.

Oana Roman, traumatizată când era elevă

Oana Roman a mărturisit că a trecut prin momente dificile în copilărie, când a fost victima unor comportamente greu de tolerat din partea celor din jur.

„Eu când am crescut, timp de mai bine de 15 ani, am fost victima unei campanii de bullying publică, oribilă, constantă. Pentru că eram alfel, iar tendinţa celorlalţi copii era de respingere, deoarece nu eram la fel ca ei.

Eu nu voiam să port pampoane, părinţii mei nu aduceau cadouri profesorilor. Din cauza asta am fost extrem de agresată verbal.

Copiii aceia s-au purtat oribil cu mine. 15 ani s-a întâmplat asta, zi de zi. Nu a deranjat pe nimeni, nu a simțit nimeni nevoia să ia vreo măsură, să spună ”gata”, iar eu a trebuit să înghit”, a povestit Oana Roman, potrivit revistei Unica.

citește și...