Prin ce clipe groaznice a trecut Minodora după operația la colon: ‘Mi-am văzut moartea cu ochii’

20.03.2021, 11:20
Prin ce clipe groaznice a trecut Minodora după operația la colon: 'Mi-am văzut moartea cu ochii'
Prin ce clipe groaznice a trecut Minodora după operația la colon: 'Mi-am văzut moartea cu ochii'

La începutul acestui an, Minodora a suferit o intervenție chirurgicală complexă la colon, care i-a dat mari bătăi de cap. Solista a mărturisit că și-a văzut moartea cu ochii.

În plus, ea a avut și COVID-19 în luna octombrie 2020. Din fericire, Minodora a făcut o formă ușoară a bolii.

‘Am avut o operație de fisură anală de la constipație. Operația în sine nu e prea grozavă, în afară de fisură am făcut și fistulă, și puroi. Am tras cu fisura asta de astă-vară. Mi-am văzut moartea cu ochii, urlam de durere. Un singur calmant mă liniștea. A fost groaznic!”, a povestit solista, la Antena Stars.

Minodora provine dintr-o familie săracă

Vedeta a dezvăluit la o emisiune de televiziune că a muncit din greu, încă din adolescență, pentru a câștiga bani.

”De la 14 ani am început să fac bani, cântam noaptea la restaurant și ziua dormeam cu capul pe masă, la școală. Banii câștigați mergeau în casă, pentru cumpărături.Dar mama ne-a ambiționat mereu, ne-a învățat, pe mine și pe sora mea, să ținem capul sus, să nu fim invidioase și să avem demnitate. Nu am dat voie nimănui să ne trateze de sus, chiar dacă eram mai sărăcuți”, a detaliat Minodora, relatează spynews.ro.

Minodora are o relație perfectă alături de Liviu, împreună cu care formează un cuplu de 17 ani. Minodora și Liviu doi au împreună un băiat, Marco, de care cei doi sunt foarte mândri.

„Are el foarte mare răbdare cu mie. Nu sunt o persoană rea, dar sunt capricioasă, vreau ca totul să fie ca mine. Nu știu nici să fiu diplomată. Dar după îmi pare rău”, a declarat Minodora.
citește și...