Minodora s-a operat la colon! Ce probleme de sănătate are solista. ‘Iar am făcut anestezie generală’

26.01.2021, 20:41
Minodora s-a operat la colon! Ce probleme de sănătate are solista. 'Iar am făcut anestezie generală'
Minodora s-a operat la colon! Ce probleme de sănătate are solista. 'Iar am făcut anestezie generală'

Minodora le-a dezvăluit fanilor de pe rețelele de socializare că a suferit recent o operație la colon. Solista a mărturisit că intervenția a decurs foarte bine, iar acum se recuperează acasă. 

Minodora a dat jos peste 30 de kilograme, însă la capitolul sănătate nu stă prea bine. Artista, în vârstă de 42 de ani, a suferit o operație complexă la colon.

În ultimii ani, cântăreața a manifestat numeroase probleme digestive. Din nefericire, doctorii i-au recomandat acesteia o intervenție la colon pentru a putea avea o viață normală.

Minodora a avut probleme digestive

‘Eu sufăr de constipație, nu puteam să ies afară decât cu laxative. Am avut fisură anală, o fistulă, a trebuit să mă operez. Iar am făcut anestezie generală. Dar asta e. Am avut un regim alimentar nesănătos, mâncam multă carne prăjită’, a spus artista, la Antena Stars.

‘Sunt bine după intervenția chirurgicală pe care am avut-o! Nu este ușor, însă sunt puternică, nu mor caii când vor câinii. Nu ne lăsăm cu una cu două’, a postat Minodora pe contul ei Facebook.

Minodora provine dintr-o familie săracă

Vedeta a dezvăluit la o emisiune de televiziune că a muncit din greu, încă din adolescență, pentru a câștiga bani.

”De la 14 ani am început să fac bani, cântam noaptea la restaurant și ziua dormeam cu capul pe masă, la școală. Banii câștigați mergeau în casă, pentru cumpărături.Dar mama ne-a ambiționat mereu, ne-a învățat, pe mine și pe sora mea, să ținem capul sus, să nu fim invidioase și să avem demnitate. Nu am dat voie nimănui să ne trateze de sus, chiar dacă eram mai sărăcuți”, a detaliat Minodora, relatează spynews.ro.

citește și...