Prin ce a trecut Ștefan Stan după moartea mamei sale. ”Eu un an de zile am încetat să mai funcționez”

11.07.2022, 15:40
Prin ce a trecut Ștefan Stan după moartea mamei sale. ”Eu un an de zile am încetat să mai funcționez”
Prin ce a trecut Ștefan Stan după moartea mamei sale

Cântărețul Ștefan Stan, în vârstă de 45 de ani,a fost invitat la o emisiune online, unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre una dintre cele mai dificile perioade din viața sa. Aceasta a trecut prin momente extrem de grele după dispariția mamei sale. ”Eu un an de zile am încetat să mai funcționez”, a mărturisit artistul.

Ștefan Stan este cunoscut publicului larg ca primul câștigător de la emisiunea ”Vocea României”.  În plan personal, Ștefan Stan s-a cununat civil în anul 2019 cu aleasa inimii sale, Simona. Cei doi au împreună două fetițe – Elif Maria și Mira Maria.

Ștefan Stan a fost prezent la emisiunea online ”În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, unde a făcut dezvăluiri dureroase legate de familia sa, în special despre mama sa, care a fost răpusă de cancer.

Prin ce a trecut Ștefan Stan după moartea mamei sale.  ”Ne rugasem la mama, am fost la ea la cimitir și ne rugasem să ne ajute să luăm casa asta”

„După venirea mea din America și după ce am câștigat emisiunea, au început să existe niște dificultăți de comunicare între mine și ea, avea stări de depresie și anxietate și nu înțelegeam de la ce sunt. 20 de metastaze la cap. Mama mea a murit de cancer. S-a tras cu mitraliera în capul ei. Astea le-a avea de 8-10 ani și au fost niște evenimente care au au declanșat astea. Tata nu a venit la înmormântare. Mi-a spus: ”Asta e, morții cu morții, vii cu vii. Dumnezeu s-o ierte”. N-a venit nici fratele meu, deși l-a spălat și l-a ocrotit.(…) Pentru mine, familia mea a murit, eu nu mai am familie în momentul de față. Mama mea era toată familia mea”, a declarat Ștefan Stan la emisiunea respectivă, citat de wowbiz.ro.

Cântărețul a povestit și ce lucruri s-au întâmplat în viața sa după ce el și partenera sa de viață, Simona, au mers și s-au rugat la mormântul mamei lui: ”Simona a făcut în așa fel încât tatăl ei ne-a ajutat foarte tare să plătim avansul și am plătit avansul la casă. Cel mai fericit moment din viața noastră în momentul ăla. Ne rugasem la mama, am fost la ea la cimitir și ne rugasem să ne ajute să luăm casa asta. Așa au apărut și banii, a apărut totul. Nu aveam bani să achităm casa în totalitate. Dar s-au făcut rost de banii ăia, aia nu pot să zic.(…)

Consider că schimbarea asta și trecerea asta de la sută la o mie i se datorează mamei, cu totul. Sunt niște etape, mergem la mama ne rugăm și o rugăm să ne ajute cu casa asta și apar banii din partea tatălui Simonei care nu mai e nici el, Dumnezeu să-l ierte. Mama Simona sprijin lângă noi, prieteni de-ai mei, care lângă mine, în permanență, necondiționat, să mă ridice, să nu mă lase să cad. Eu ajunsesem în situația asta dificilă doar pentru că eu din momentul în care a plecat mama eu nu am mai făcut nimic. Eu un an de zile am încetat să mai funcționez”.

citește și...