Majda a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”Știu să încasez înfrângerea”

01.03.2021, 09:18
Majda a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”Știu să încasez înfrângerea”
Majda a fost eliminată de la ”Survivor România”. ”Știu să încasez înfrângerea”

Majda Aboulumosha a fost eliminată de la emisiunea ”Survivor România” în urma voturilor primite de la telespectatori.

O noupă eliminare la emisiunea ”Survivor România”. Cea care a părăsit competiția este Majda, care a făcut parte din echipa Faimoșilor.

Majda a fost propusă spre eliminare alături de Roxana Nemeș și Elena Marin. Cel care a nominalizat-o pe Majda pentru eliminare a fost Jador, care a fost votat favoritul publicului.

Majda a fost eliminată de la ”Survivor România”. Ce a declarat la plecarea din concurs


„O să votez cu Majda, pentru că din punct de vedere sportiv este a doua cea mai slabă fată din echipa asta. Vreau să câștigăm mâncare, fiecare dintre noi are vise. E incorect să votez pe cineva care e bun în competiție și își dă silința pe traseu. Aș fi supărat dacă pleacă Elena Marin, chiar dacă o iubesc mai mult pe Majda. Nu o să votez niciodată în scopuri proprii”, a spus Jador în momentul în care a nominalizat-o spre eliminare pe Majda, potrivit wowbiz.ro.

După ce a aflat că în urma voturilor telespectatorilor ea este cea care părăsește competiția din Republica Dominicaă, Majda a făcut declarații.

„E un zâmbet pe care încerc să-l înțeleg, să-l ofer, pentru că este important să dai oamenilor din jurul tău zâmbete. Nu vreau să plec cu ochii înlăcrimați, sunt pentru că am dăruit mult în această competiție. Când am plecat de acasă i-am spus copilului că o să stau două săptămâni și vin acasă. Dar cu fiecare săptămână mă trezeam și îmi spuneam că o să fiu din ce în ce mai puternică și o să lupt. Recunosc că știu să încasez înfrângerea și pentru mine atât a fost să fie. Le spun colegilor mei să aibă grijă să joace acest joc, dar să nu lase acest joc să se joace prea mult cu ei, să-i transforme, să fie o echipa unită. Survivor nu e doar despre sport, contează să aduci puncte, dar în final tot împreună mâncați. Dacă energia nu bună ajunge altfel mâncarea în stomac. Mulțumesc colegilor mei pentru fiecare lecție învățată. Nu m-a durut spatele atât de tare că am dormit pe scândură, pentru că m-au încurajat și m-au făcut să înțeleg că eu pot. Și eu chiar pot”, a spus Majda, conform sursei citate anterior.

 

citește și...