Prin ce a trecut Emily Burghelea în safari. ”Am zis că acolo nasc”

24.02.2021, 10:50
Prin ce a trecut Emily Burghelea în safari. ”Am zis că acolo nasc”
Prin ce a trecut Emily Burghelea în safari. ”Am zis că acolo nasc”

Fosta asistentă de televiziune Emily Burghelea a povestit prin ce experiență a trecut în timp ce se afla în vacanță.

Emily Burghelea, fostă asistentă tv  la Antena 1, s-a căsătorit la sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut.  Blonda este însărcinată cu primul ei copil.

Emily Burghelea urmează să devină mămică în aproximativ o lună de zile. În a opta lună de sarcină, aceasta a plecat în vacanță în Dubai împreună cu partenerul ei de viață. În timp ce se afla în safari, blonda a trăit-o o experiență care i-a provocat mari emoții.

Prin ce a trecut Emily Burghelea în safari. ”Mi-a stat inima în loc”

La emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D, Emily Burghelea a explicat ce s-a întâmplat în safari, când un bebeluș i-a căzut în brațe. „În safari nu este periculos, iar eu am stat în mașină cu un bebeluș de șase luni, un copilaș de patru ani. Îl admiram eu la geam (n.r. bebelușul de șase luni) și cum vorbeam eu așa…  se vedea în picaj bebelușul. Mi-a stat inima în loc. Lângă bebeluș era cineva care îl supraveghea și se uita în altă parte. L-am prins cu capul în jos. Am zis că acolo nasc. M-am speriat atât de tare, dar am rueșit să îl prind și e bine că am reflexe”, a povestit fosta asistentă TV, potrivit wowbiz.ro.

Emily Burghelea a povestit și cum și-a petrecut timpul în vacanța în Dubai.

”Medicul mi-a dat voie să plec în Dubai. Fără o adeverință de la medic n-aveam voie să plec. Am făcut cumpărături pentru mine, nu pentru bebeluș. Am stat o zi întreagă la cumpărături. Sunt foarte multe outlet-uri în Dubai, unde sunt foarte multe reduceri. Mi-am luat foarte multe de sport pentru că vreau să mă apuc de sport după ce se naște bebelina. Din prima zi până în ultima zi am realizat că am plătit mai puțin decât aș fi plătit în țară. Totalul a fost în jur de 5.000 de euro cu tot cu cazare, cu tot cu avion. Am stat în gazdă la cineva, ne-am făcut și prieteni. Am urcat în elicopter, am făcut-o și pe asta”, a mai spus ea.

citește și...