FOTO. Emily Burghelea s-a măritat! Cum a arătat fosta asistentă tv în ziua cea mare

29.11.2020, 18:31
FOTO. Emily Burghelea s-a măritat! Cum a arătat fosta asistentă tv în ziua cea mare
Emily Burghelea s-a măritat! Cum a arătat fosta asistentă tv în ziua cea mare

Fosta asistentă tv, Emily Burghelea, s-a măritat! Blondina s-a cununat civil și religios cu iubitul ei misterios, Andrei. 

Emily Burghelea a făcut pasul cel mare! Fosta vedetă i-a uimit pe toți după ce a publicat primele imagini de la cununia religioasă pe rețelele de socializare. Fosta asistentă tv de la Antena 1 a strălucit în ziua cea mare. Din cauza emoțiilor, blondina a plâns în biserică.

‘Cred ca acestea sunt cele mai expresive fotografii pe care le-am facut vreodata. Slujba a fost dumnezeiasca, nu m-am putut opri din plans iar sentimentele traite nu se pot compara cu nimic. O combinatie de o profunzime nemaiintalnita’, a scris Emily Burghelea, pe Instagram.

Emily Burghelea s-a cununat religios

Din ultimele story-uri făcute pe Instagram, blondina apare cu un buchet de flori în mână, iar iubitul ei în costum elegant. Pentru cea mai frumoasă zi din viața sa, Emily Burghelea a purtat o rochie albă, cu dantelă, la care a asortat un buchet de flori albe.

Emily Burghelea a primit inelul de logodnă în direct la ‘Teo Show’. Inelul a fost unul scump pe care tânăra și-l dorea cu ardoare.

Andrei i-a pus marea întrebare lui Emily, iar aceasta a acceptat să îi devină soție. „Am avut foarte mari emoții, nu le pot exprima nici acum”, a mărturisit Andrei.

Ce inel de logodnă a primit

Bijuteria pe care Emily Burghelea a primit-o de la logodnicul ei, Andrei, este de la Cartier și a costat aproximativ 15.000 de euro, relatează Wowbiz.ro.

Imediat după ce a fost cerută în căsătorie, Emily Burghelea a transmis un mesaj pe contul său de Instagram. ”Si da…. am zis DA! ? Urmeaza vlog pe youtube cu toate detaliile. Inca sunt in stare de soc. Nu ma asteptam NICIODATA sa intre in DIRECT. A fost fantastic. A organizat totul extrem de bine. Mi-a luat cel mai frumos inel, mi-a facut cea mai frumoasa surpriza… iar eu…. Eu i-am facut instagram, cu sau fara voia lui. ??‍♀️ Mi-a zis ca o sa ma filmeze in cele mai DUBIOASE ipostaze. Am zis ca glumeste. Nu glumea. Suntem la restaurant si in 30 de minute a pus 10 story-uri cu mine. Oare o sa regret asta mai tarziu?! ? Nu stiu… dar… ce stiu sigur este ca nu voi regreta ca am zis DA. Te iubesc mult, bai! ❤️?”, a scris Emily Burghelea în mediul online.

citește și...