Primul soț al Stelei Popescu face mărturisiri. ”Nimeni din anturajul ei nu a realizat prin ce trece”

17.11.2020, 10:57
Primul soț al Stelei Popescu face mărturisiri. ”Nimeni din anturajul ei nu a realizat prin ce trece”
Primul soț al Stelei Popescu face mărturisiri. ”Nimeni din anturajul ei nu a realizat prin ce trece”

Dan Puican, primul soț al celei care a fost marea actriță Stela Popescu, a făcut declarații despre momentul în care aceasta s-a stins din viață.

Regretata actriță Stela Popescu a încetat din viață în noiembrie 2017. Primul soț al legendarei artiste, Dan Puican, a făcut declarații neașteptate despre aceasta. Dan Puican a mărturisit că regretă faptul că nimeni nu și-a dat seama de ce se petrecea cu Stela Popescu înainte ca aceasta să moară. „Nimeni nu a avut grijă de Stela Popescu în ultimele ei ore petrecute pe acest pământ. Acesta este marele meu regret, că această femeie minunată a murit singură, iar în ultimele mele ei ceasuri, nimeni din anturajul ei nu a realizat prin ce trece, şi anume că se luptă pentru viaţa ei!”, a spus Dan Puican pentru impact.ro.

„Îmi pare atât de rău că a murit singură în casă, fără ca nimeni să nu-i aprindă o lumânare. Cred că a murit în seara zilei de 22 noiembrie, fiindcă a doua zi dimineaţă nu a mai răspuns la niciun telefon. Ea care răspundea imediat. Nici nu apuca telefonul să sune de două ori… Mare păcat!”, a completat acesta.


Dan Puican: ”Soția mea va pregăti pachete și vom merge la biserică”

Primul soț al Stelei Popescu a dezvăluit că sâmbăta aceasta va merge la biserică împreună cu actuala sa parteneră de viață ca să se roage pentru sufletul celei care a fost Stela Popescu. „Soţia mea, Mioara, va pregăti nişte pachete şi vom merge sâmbătă la biserică să ne rugăm pentru sufletul Stelei”, a mai spus Dan Puican pentru sursa mai sus-menționată.

Dan Puican și-a amintit și de momentele petrecute alături de Stela Popescu pe scenă.

„Destinul face ca în noiembrie 1960 să fi jucat alături de Stela Popescu, la Braşov, în spectacolul „Un milion pentru un surâs”. Ei bine, m-a fermecat şi pe mine, şi pe spectactori, din prima ei clipă. Umplea scena, umplea sala, ne umplea inimile. Era radioasă, fermecătoare, plină de viaţă. O prindeau bine comediile, dar făcea faţă cu brio şi în drame. Aşa cum am văzut-o prima dată pe scenă la Braşov, mi-a apărut şi după plecarea ei dintre noi, în vis. Şi am retrăit senzaţia de bine din urmă cu 60 de ani”, a completat acesta.

 

citește și...