Primele informații despre Mădălina Apostol, după ce a fost dată dispărută. ”Nu prea înțeleg de ce s-a făcut atâta zarvă”

29.05.2022, 10:27

Au apărut primele informațîi despre Mădălina Apostol, iubita lui Nick Rădoi, după ce Monica  Gabor a făcut un apel pe rețelele de socializare, pentru ca bună ei prietenă să fie găsită. ”Nu prea înțeleg de ce s-a făcut atâta zarvă, având în vedere că eu nu am deranjat pe nimeni. Am decis să mi văd complet de viață”, a fost prima declarație oferită de fosta iubită a milionarului Nick Rădoi.

Chiar Mădălina Apostol, fosta iubită a omului de afaceri Nick Rădoi, a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook, răspunzând îngrijorărilor atât prietenei sale, cât și ale fanilor.

Cea care s-a alarmat foarte tare și a făcut un apel pe rețelele de socializare a fost Monica Gabor. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu, că o adevărată prietenă,  i-a rugat pe cei care o cunosc să îi dea de veste dacă află ceva despre ea. Conform spuselor acesteia, Mădălina nu i-a răspuns la niciun mesaj din 18 ianuarie 2022.

Mădălina Apostol, deranjată de faptul că Monica a creat zarvă cu mesajul ei

Pentru a clarifica că este bine, Mădălina a scris pe Facebook un mesaj prin care transmite că nu înțelege zarva care s-a produs în legătură cu dispariția ei, dar și că voia să ofere niște vești frumoase despre ea, căci a pregătit niște surprize. Se pare că fosta iubita a lui Nick Rădoi a fost nemulțumită de faptul că Monica a creat zarvă cu mesajul ei.

„Vă mulțumesc tuturor pentru îngrijorări! Mă simt obligată să răspund public deoarece am primit foarte multe mesaje. Nu prea înțeleg de ce s-a făcut atâta zarvă, având în vedere că eu nu am deranjat pe nimeni. Am decis să mi văd complet de viață. Totul este ok, I enjoy life!

Sunt puțin dezamăgită de presă, de Horațiu (n.r.: reporter la Antena 1) și de toate lucrurile ce s-au vorbit. Eu aveam de gând să vin cu niște vești extraordinare, dar m-am răzgândit. Cele bune tuturor! God bless you”, a scris Mădălina pe Facebook.

”Dumnezeu e mare! Mulțumesc tuturor pentru ajutorul oferit”

Ulterior, Monica Gabor a scris si ea un mesaj pe Instagram, mulțumind celor care s-au interesat de prietena ei.
„Totul este bine cu prietena mea dragă. Dumnezeu e mare! Mulțumesc tuturor pentru ajutorul oferit.”, a scris ea în mediul online.
Nu este foarte clar de ce Mădălina a refuzat să nu ia legătura cu Monica.

 

citește și...