Primele imagini de la cununia civilă a Alexandrei Stan! Solista a purtat ie și năframă la Primărie

01.07.2021, 13:16
Primele imagini de la cununia civilă a Alexandrei Stan! Solista a purtat ie și năframă la Primărie
Primele imagini de la cununia civilă a Alexandrei Stan! Solista a purtat ie și năframă la Primărie

Alexandra Stan a luat prin surprindere pe toată lumea, după ce a anunțat recent că s-a căsătorit în mare secret. Blondina s-a cununat religios în urmă cu mai puțin de o săptămână. 

Nunta artistei a avut loc la Constanța, orașul său natal, iar la eveniment au participat doar câteva persoane. Într-un interviu pentru VIVA!, Alexandra Stan a dat toate detaliile despre căsătoria secretă.

Alexandra Stan s-a cununat civil în costum popular

Puțini știu, însă, că Alexandra Stan s-a cununat civil în urmă cu două luni la Câmpulung Muscel, locul de baștină al soțului Emanuel Necatu. Cea care a oficiat căsătoria celor doi a fost primărița Elena Lasconi, fostă vedetă PRO TV.

Se pare că Elena Lasconi a ținut secretul despre cununia Alexandrei Stan și abia acum a publicat primele imagini de la evenimentul secret al artistei. Pe pagina personală de Facebook, Elena Lasconi a publicat mai multe fotografii în care apare alături de cuplul fericit. La cununia civilă, Alexandra Stan și Emanuel Necatu au purtat costume populare.

„Mr. Saxobeat este din Câmpulung! Mă bucur că, în urmă cu două luni, am oficiat, «în secret», căsătoria Alexandrei Stan cu câmpulungeanul Emanuel. Au fost multe lacrimi de bucurie, emoţii, atât din partea mirilor, rudelor, dar şi din partea mea. Cred că a fost cea mai emoţionantă oficiere de căsătorie pe care am avut-o de când sunt primar. Căsătoria lor nu mai este un secret pentru că tinerii au hotărât acum să facă public acest fapt. Am respectat şi respect dorinţele oamenilor şi cred că faptul că nu a «transpirat» nimic despre această căsătorie spune multe”, a scris Elena Lasconi pe pagina sa de Facebook.

Alexandra Stan s-a căsătorit în mare secret

Alexandra Stan a dat detalii despre ceremonia religioasă: ”Cel mai mare minus este că n-am avut prietenii aproape, dar a fost o ceremonie frumoasă. Ceremonia religioasă am avut-o la Constanța, la Biserica Sf. Nicolae. Am fost cununați chiar de preotul care a cununat-o și pe sora mea, care mi-a botezat nepoții. E părintele meu duhovnic. A venit la Constanța și părintele lui duhovnic, care este călugăr și care slujește la Mănăstirea Sitaru, de aici de lângă București, și a fost o ceremonie foarte frumoasă. Am avut și cor, a fost totul ceva de vis, intim”, a explicat artista pentru VIVA!

citește și...