Primele declarații ale lui What’s Up după ce s-a bătut în stradă cu un vecin. Incredibil cine e bărbatul pe care l-a agresat

10.06.2020, 10:00
Primele declarații ale lui What's Up după ce s-a bătut în stradă cu un vecin. Incredibil cine e bărbatul pe care l-a agresat
Primele declarații ale lui What's Up după ce s-a bătut în stradă cu un vecin. Incredibil cine e bărbatul pe care l-a agresat

What’s Up a făcut primele declarații după ce, la începutul acestei săptămâni, a fost implicat într-un nou scandal. Acesta s-a luat la bătaie în styradă cu un vecin.

What’s Up s-a luat la bătaie cu vecinul respectiv după ce acesta l-a rugat să dea muzica mai încet pentru că făcea foarte mare zgomot.

Artistul nu este la primul incident de acest fel. În urmă cu șase luni, la sfârșitul anului trecut, What’s Up, pe numele său real Marius Marian Ivancea, a mai fost protagonistul unui scandal. Acesta a fost arestat după ce și-a agresat iubita, violonista Alice Badea.

Despre bătaia cu vecinul său a făcut What’s Up primele declarații la emisiunea ”Showbiz Report”, de la Antea Stars. El a explicat că bărbatul cu care s-a îmbrâncit este soțul fostei lui impresare.

”Vecinul a venit la mine la ușă să-mi spună să dau muzica mai încet. Recunosc, de mic copil, este greu de înțeles pentru vecinii mei să asculte patru ore aceeași piesă. Eu când scriu versuri, logic că ascult aceeași piesă.

Ne-am pierdut amândoi calmul și pe această cale vreau să-mi cer iertare. Vecinul Vali nu e doar un vecin, îmi e și prieten, e soțul fostei mele impresare”, a explicat What’s Up, potrivit spynews.ro.

„Îmi pare rău pentru incident. Doi copii bătrâni, inconștienți. Ori o să mă mut în câmp, ori o să ascult muzică mai încet. Mi-am izolat casa pentru că mă știu pe mine. Am nevoie de un loc unde să nu mă audă nimeni. Am vrut să vând casa și am desfăcut antifonul. O să-l pun înapoi”, a adăugat el.

Își pierde cumpătul mai repede din cauza greutăților

What’s Up a afirmat că în ultima vreme a ajuns să-și piardă cumpătul mult mai reede decât înainte, din cauza problemelor.

„De un an de zile mă frământă multe gânduri și sunt ușor iritabil… E momentul să zic (…) Am niște frustări în viața personală pe care nu vreau să le discut la televizor… Din cauza greutăților îmi pierd cumpătul mult mai repede”, a mai spus artistul.

citește și...