Alina Vidican, cerută de soție de iubitul brazilian! Fosta soție a lui Cristi Borcea se pregătește de nuntă

26.05.2021, 22:10
Alina Vidican, cerută de soție de iubitul brazilian! Fosta soție a lui Cristi Borcea se pregătește de nuntă
Alina Vidican, cerută de soție de iubitul brazilian! Fosta soție a lui Cristi Borcea se pregătește de nuntă

Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, și-a găsit iubirea tocmai în America! După divorțul de afacerist, aceasta s-a stabilit în SUA, alături de cei doi copii ai săi, în 2016. 

De când s-a separat de Cristi Borcea, Alina Vidican nu a mai apărut la brațul altui bărbat, dar se pare că acum și-a găsit marea iubire și se pregătește să îmbrace din nou rochia de mireasă.

Alina Vidican, amorezată până peste cap de iubitul brazilian

Alina Vidican se iubește de ceva timp cu un milionar brazilian, Claude Senhoreti, care a și cerut-o de soție. Cei doi îndrăgostiți locuiesc deja împreună la Miami. Vestea cea mare a dat-o chiar iubitul Alinei, Claude, scrie Fanatik.

„Alina va avea un nou nume, curând. Îi mulțumesc partenerei mele de viață, Alina, pentru dragostea pe care mi-o arată și pentru suportul pe care mi-l oferă”, a fost mesajul lui Claude, care a purtat un tricou inscripționat cu numele viitoarei neveste: “Alina Senhoreti”.

Înainte de a se logodi cu Claude, Alina Vidican i-ar fi cerut părerea lui Cristi Borcea, având în vedere că este tatăl copiilor ei. Se pare că soțul Valentinei Pelinel a fost de acord și a sfătuit-o doar să fie atentă la ce face.

S-a sfătuit cu Cristi Borcea

Claude este brazilian, născut în San Paolo. După ce a divorțat, s-a stabilit în Florida. Alina Vidican și Claude s-au cunoscut când blondina și-a cumpărat un Ferrari în valoare de 200.000 de euro.

“Claude este brazilian la origine, e născut în Sao Paulo. A fost căsătorit câțiva ani, a divorțat, și s-a stabilit în Florida. Alina i-a cerut părerea lui Cristi Borcea, așa cum e normal, având în vedere că sunt, împreună, părinții a doi copii. Cristi nu s-a opus, i-a spus doar să fie atentă și să cumpănească bine decizia și să fie atentă la relația lui Claude cu cei doi copii ai lor”, a precizat un apropiat al Alinei Vidican pentru sursa mai sus citată.

citește și...